Η Ομόνοια τσεκάρει τον Γιόβετιτς για τη θέση του επιθετικού

Γιόβετιτς

i

© Intime

Η Ομόνοια τσεκάρει τον Γιόβετιτς για τη θέση του επιθετικού

Ο Στέφαν Γιόβετιτς παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, με την Ομόνοια να τον έχει στη λίστα της.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με τη λήξη της περασμένης σεζόν και παραμένει μέχρι και σήμερα ελεύθερος, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος φαίνεται πως αρέσει στην Ομόνοια, με τους Κύπριους να εξετάζουν την περίπτωσή του και να είναι έτοιμοι για νέα κρούση. Το «τριφύλλι» είχε δείξει το ενδιαφέρον του για τον πρώην επιθετικό των Πειραιωτών και πριν μερικές εβδομάδες, όμως οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του34χρονου αποτέλεσαν το «αγκάθι».

Θυμίζουμε πως ο Μαυροβούνιος επιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και χάρη στην ποιότητά του έδωσε ποιοτικές λύσεις στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ. Συνολικά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα μέτρησε 8 γκολ και 4 ασίστ σε 34 εμφανίσεις, ενώ στο τέλος πανηγύρισε και την κατάκτηση του Conference League.

Το συγκινητικό αντίο του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό: «Ο αποχαιρετισμός είναι πιο εύκολος όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις»

Ο Στέφαν Γιόβετιτς έχοντας στις αποσκευές του το τρόπαιο του Conference League αποχαιρέτησε την οικογένεια του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της περσινής σεζόν, μέσω μίας ανάρτησης στο instagram.

«Ο αποχαιρετισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, αλλά είναι πολύ πιο εύκολος όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι! Θέλω να ευχαριστήσω όλους για αυτήν την επιτυχία! Ο Πρόεδρος Μαρινάκης, ο Αντόνιο Κορδό, ο Χοσέ Ινάσιο, ο Ντιέγκο Μαρτίνες, οι άνθρωποι που με έφεραν στον Ολυμπιακό. Οι συμπαίκτες μου, τα λιοντάρια μου, απλά ξέρουμε μέσα στα αποδυτήρια τι περάσαμε για να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του, προπονητές φυσικής κατάστασης, ιατρικό προσωπικό, διατροφολόγος, σεφ και άνδρες! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον 12ο παίκτη μας σε όλη τη σεζόν, τους απίστευτους οπαδούς μας. Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα, αλλά η ατμόσφαιρα που δημιουργείτε είναι μοναδική», έγραψε ο Γιόβετιτς.