Γιόβετιτς: «Ο τελικός με την Φιορεντίνα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα μου»

Στέφαν Γιόβετιτς

i

Στέφαν Γιόβετιτς/©Intime

Γιόβετιτς: «Ο τελικός με την Φιορεντίνα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα μου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:35 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 29.05.2024

O Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε στο ιταλικό «Sky Sport» για τον τελικό του Europa Conference League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι Πειραιώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με την Φιορεντίνα στην «Opap Arena» το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00), σε μία μονομαχία με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός έχοντας στο πλευρό του πάνω από 9.000 φιλάθλους του θέλει μία ακόμη νίκη για να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στα κιτάπια της ιστορίας! Λίγους μήνες πριν τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή της η ομάδα του Πειραιά είναι μία ανάσα από έναν θρίαμβο.

Ο καθοδηγητής των «ερυθρόλευκων», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μπροστά του την ευκαιρία να κατακτήσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο, μιας και την περσινή σεζόν οδηγήσει τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του Europa League.

Στο πλαίσιο της σπουδαίας αναμέτρησης, ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε στο  ιταλικό «Sky Sport», με τον Μαυροβούνιο επιθετικό να χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως το σπουδαιότερο της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθώ να μένω έξω από όλο αυτό, χρειάζεται να είμαι πνευματικά δυνατός. Όλοι εμείς οι παίκτες που αγωνιζόμαστε, είμαστε δυνατοί και άξιοι. Όποιος μείνει πιο ήρεμος, θα κερδίσει το παιχνίδι.

Εάν είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου; Νομίζω πως ναι. Έχω πάρει μέρος επίσης σε αγώνες μπαράζ με την εθνική ομάδα της χώρας μου, απέναντι στην Τσεχία που για μένα ήταν σημαντικά, και χάσαμε. Σε αυτό το παιχνίδι ωστόσο κρίνεται ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος επιθετικός.