Γιόβετιτς: «Υπέφερα πολύ για να φτάσω εδώ, οι οπαδοί μας είναι "τρελοί"» (vid)

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ & Στέφαν Γιόβετιτς

i

©Intime

Γιόβετιτς: «Υπέφερα πολύ για να φτάσω εδώ, οι οπαδοί μας είναι "τρελοί"» (vid)

Κώστας Τόπας 09:11 - 30.05.2024

Ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε για το πόσο δύσκολα πέρασε τη φετινή σεζόν για να φτάσει σήμερα να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Conference League.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο κι έγραψε ιστορία, καθώς επικράτησε της Φιορεντίνα με 1-0, στον τελικό του Europa Conference League, χάρη στο γκολ του Ελ Κααμπί στην παράταση.

Οι Πειραιώτες έφεραν στην Ελλάδα το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο στο ποδόσφαιρο. Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στην «OPAP Arena» και όσα ακολούθησαν εντός και εκτός γηπέδου θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη όλων!

Ούτε ο Κριστιάνο, ούτε ο Μπενζεμά: Το μυθικό ρεκόρ που έσπασε ο Ελ Κααμπί με το «χρυσό» γκολ στον τελικό (vids)
CONFERENCE LEAGUE

08:56 - 30.05.2024

Ούτε ο Κριστιάνο, ούτε ο Μπενζεμά: Το μυθικό ρεκόρ που έσπασε ο Ελ Κααμπί με το «χρυσό» γκολ στον τελικό (vids)

Ο τρομερός Αγιούμ Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία με το «χρυσό» γκολ που πέτυχε κόντρα στη Φιορεντίνα και χάρισε στον Ολυμπιακό το τρόπαιο του Conference League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε στο ιταλικό «Sky Sport», τονίζοντας το πόσο δύσκολα πέρασε τη φετινή σεζόν για να φτάσει σήμερα να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Conference League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί υπέφερα πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο, είναι το πρώτο μου ευρωπαϊκό μετάλλιο. Φέτος δεν ήταν εύκολη η σεζόν, αλλά έχουμε αποκλείσει πολλές ομάδες. Από τη Φενέρμπαχτσε μέχρι την Άστον Βίλα και τώρα τη Φιορεντίνα. Κάναμε καλή δουλειά, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους οπαδούς μας που είναι τρελοί και νομίζω ότι θα γιορτάσουμε πολύ απόψε. 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να αποχαιρετήσω τη Φιορεντίνα, τη λυπάμαι γιατί είναι ο τρίτος τελικός που χάνει. Δεν ήταν εύκολο για μένα να παίξω αυτό το ματς, πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια στη Φλωρεντία. Του εύχομαι τα καλύτερα για την επόμενη χρονιά.

Μιλάω με πολλούς πρώην συμπαίκτες μου, υπάρχουν και άνθρωποι που εργάζονται ακόμα εκεί, έχω καλή σχέση μαζί τους. Επέστρεψα στην Ίντερ ως αντίπαλος και μετά ποτέ ξανά, μεταξύ εθνικής ομάδας και διακοπών δεν είχα την ευκαιρία, αλλά η Φλωρεντία είναι πάντα μια ιδιαίτερη πόλη για μένα».