Το τρομερό promo για το Derby d'Italia προκαλεί ανατριχίλα (vid)

Το promo της Ίντερ

i

© PrtScr

Το τρομερό promo για το Derby d'Italia προκαλεί ανατριχίλα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:29 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 14.08.2024

Με αφορμή το επερχόμενο σπουδαίο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους, η Ίντερ παρουσίασε στα social media το promo που προκαλεί ανατριχίλα.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, οι ομάδες της Serie A είναι έτοιμες για επιστροφή στην δράση.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι αρκετά πλούσιο, ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι δίχως αμφιβολία το Derby d'Italia.

Γιουβέντους και Ίντερ θα κοντραριστούν στο Τορίνο (26/11, 21:45), σε μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι «νερατζούρι», οι οποίοι αγνοούν την ήττα στο πρωτάθλημα από τις 27 Σεπτεμβρίου και το ματς με τη Σασουόλο βρίσκονται στην κορυφή με 31 πόντους. 

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο δικό τους αήττητο σερί που «τρέχει» τις τελευταίες επτά αγωνιστικές και να βρεθούν στην πρώτη θέση.

Με αφορμή το επερχόμενο ντέρμπι, η Ίντερ παρουσίασε μέσω των social media ένα promo που προκαλεί ανατριχίλα.

«Ο Μέσι φαίνεται ότι απάτησε την Αντονέλα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής»
REST OF THE WORLD

09:14 - 25.11.2023

«Ο Μέσι φαίνεται ότι απάτησε την Αντονέλα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής»

Ένα δημοσίευμα «βόμβα» ήρθε από τη Βραζιλία, το οποίο αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι απάτησε την Αντονέλα με μία γνωστή δημοσιογράφο από την Αργεντινή.

«Μερικά συναισθήματα είναι τόσο μεγάλα που τα νιώθεις κάτω από το... πετσί σου. Και το βράδυ της Κυριακής, περισσότερο από ποτέ. Γιατί είναι από εκείνες τις νύχτες που σε κάνουν να ανατριχιάζεις από συγκίνηση και μόνο που το σκέφτεσαι», έγραψε χαρακτηριστικά η ομάδα του Μιλάνου.