Αθλητικός διευθυντής Γιουβέντους: «Λάβαμε επίσημη πρόταση από την Τσέλσι για τον Βλάχοβιτς, αλλά δεν μας ικανοποίησε»

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

©Getty Images

Αθλητικός διευθυντής Γιουβέντους: «Λάβαμε επίσημη πρόταση από την Τσέλσι για τον Βλάχοβιτς, αλλά δεν μας ικανοποίησε»

Μαρία Δαλιάνη • 13:53 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 14.08.2024

Ο Αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους επιβεβαίωσε ότι ο ιταλικός σύλλογος είχε λάβει το καλοκαίρι πρόταση από την Τσέλσι για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς ωστόσο, όπως αναφέρει η ομάδα του δεν ικανοποιήθηκε στο οικονομικό κομμάτι.

Το καλοκαίρι υπήρχε έντονη φημολογία για μία ανταλλαγή «βόμβα» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τσέλσι. 'Οπως υποστήριζαν ξένα μέσα για μεγάλο χρονικό διάστημα η Τσέλσι διαπραγματευόταν με την Γιουβέντους για την ανταλλαγή του Λουκάκου με τον Βλάχοβιτς όμως τελικά οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν προχώρησαν.

Πράγματι σύμφωνα, με τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους Κριστιάνο Τζιουντόλι, όπως υποστήριξε πρόταση από τους «μπλε» για την απόκτηση του Βλάχοβιτς.

«Λάβαμε επίσημη πρόταση από την Τσέλσι για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς. Αλλά δεν ήταν αρκετά καλή. Ήμασταν έτοιμοι να δεχθούμε αν ήταν μια σημαντική προσφορά. Αλλά η Τσέλσι δεν ανέβασε ποτέ το ποσό και ούτε η ανταλλαγή με τον Ρομέλου Λουκάκου πραγματοποιήθηκε», είπε σε συνέντευξή του στη La Republica.

Το διοικητικό στέλεχος της Γιουβέντους μίλησε επίσης για την υποτιθέμενη υπόθεση ντόπινγκ που αφορά τον Πολ Πογκμπά: «Περιμένουμε την ανάλυση. Λύση της σύμβασης; Περιμένουμε και μετά θα αποφασίσουμε με την ομάδα του Πογκμπά πώς θα προχωρήσουμε. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά», δήλωσε.