Επέστρεψε στις νίκες η Γιουβέντους

Επέστρεψε στις νίκες η Γιουβέντους

Sportal newsroom 23:45 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε 1-0 της Λέτσε στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους είχε τον πρώτο λόγο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κυκλοφορώντας την μπάλα συνεχώς και προσπαθώντας να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή, κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν ήταν κόντρα στην καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, ήταν στο 27ο λεπτό, όταν οι «μπιανκονέρι» έφτασαν πολύ κοντά στο προβάδισμα. Ο Κιέζα έκανε μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια και στη συνέχεια επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι και το 0-0 να παραμένει μέχρι και την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε καθόλου. Η ομάδα του Αλέγκρι είχε το πάνω χέρι, δίχως όμως να γίνεται επικίνδυνη, ενώ η Λέτσε είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, αλλά και όσες φορές κρατούσε μπάλα δεν τα πήγαινε καλά στο κομμάτι της δημιουργίας.

Gazzetta dello Sport: «Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Γιουβέντους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:00 - 25.09.2023

Gazzetta dello Sport: «Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Γιουβέντους»

Στα «ραντάρ» της Γιουβέντους φαίνεται πως βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά την εμφάνιση του στη πρεμιέρα του Conference League και τη νίκη επί της Ελσίνκι.

Μία φορά έγινε επικίνδυνη η Γιουβέντους στο δεύτερο μέρος και ήταν αρκετή. Στο 57ο λεπτό ο Ραμπιό σέρβιρε στον Μίλικ κι εκείνος με ένα τελείωμα ακριβείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, αφού από 'κει και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (7ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ