Η τελευταία και συγκινητική ομιλία του Κλοπ στους παίκτες της Λίβερπουλ: «Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ για όλα» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

Η τελευταία και συγκινητική ομιλία του Κλοπ στους παίκτες της Λίβερπουλ: «Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ για όλα» (vid)

Κώστας Τόπας 09:34 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε μια τελευταία ομιλία στα αποδυτήρια στους παίκτες του στη Λίβερπουλ μετά τη νίκη 2-0 της ομάδας του επί της Γουλβς την τελευταία αγωνιστική της σεζόν της Premier League.

Την Κυριακή (19/05) ο Γιούργκεν Κλοπ έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο της Λίβερπουλ κι αποθεώθηκε από τον κόσμο των «Reds», ειδικά μετά την αποχαιρετιστήρια τελετή στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Γουλβς, όπου η ομάδα του επικράτησε με 2-0.

Ήταν μια συγκινητική περίσταση για τον Γερμανό προπονητή, ο οποίος μάλιστα σηματοδότησε το αντίο του στη Λίβερπουλ φωνάζοντας το όνομα του Άρνε Σλοτ, του πιθανού διαδόχου του.

Και αφού ο Κλοπ και οι παίκτες έκαναν έναν γύρο του θριάμβου στο «Άνφιλντ», ο 56χρονος μάζεψε τους παίκτες του για μια τελευταία φορά ως τεχνικός των Reds - πριν εκφωνήσει μια συγκινητική και συγκινητική ομιλία.

«Σας αγαπώ. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Ανυπομονώ να σε παρακολουθήσω να εξελίσσεστε, να κάνετε τα επόμενα βήματα. Οι άνθρωποι που λένε "Δεν είναι αρκετό" [τα επτά τρόπαια], δεν έχουν ιδέα για το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες στιγμές; Ναι, φυσικά, είναι πάντα δυνατό. Τα καταφέραμε καλύτερα από ό,τι συνήθως περιμέναμε; Ω ναι. Επειδή χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να γίνετε ξανά κορυφαία ομάδα, και το κάνατε έτσι.

Ήρθαμε τρίτοι στην πρώτη σεζόν της Liverpool 2.0 και από εδώ και πέρα, με νέα ενέργεια, με νέες επιρροές, με νέες ενισχύσεις, αποδεικνύοντας τον εαυτό σας και όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι καλό για να αποσπάσετε τα πάντα από την καριέρα σας . Θέλω απλώς να πω ότι σας αγαπώ. Ευχαριστώ για τη διαδρομή. Είμαι τόσο περήφανος για σένα και τόσο περήφανος που μου επέτρεψαν να είμαι μέρος αυτού. Ευχαριστώ πολύ», ήταν τα λόγια του Κλοπ στους παίκτες του.

Στη συνέχεια, οι παίκτες ξέσπασαν σε εκθαμβωτικά χειροκροτήματα για τον προπονητή τους, ο οποίος θα παρευρεθεί τώρα στον τελικό του Champions League μεταξύ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης την 1η Ιουνίου πριν ξεκινήσει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο.

Τρομερός Κλοπ: Εβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάξει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ (vid)
PREMIER LEAGUE

08:44 - 20.05.2024

Τρομερός Κλοπ: Εβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάξει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ σηματοδότησε το αντίο του στη Λίβερπουλ φωνάζοντας το όνομα του Άρνε Σλοτ, του πιθανού διαδόχου του, κατά τη διάρκεια μιας αποχαιρετιστήριας ομιλίας στο γήπεδο στο «Άνφιλντ» μετά τη νίκη με 2-0 εναντίον της Γουλβς.

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε ότι δεν θα τα προπονήσει ξανά ομάδα στην Αγγλία. Αν και δεν έχει αποκλείσει τελείως το ενδεχόμενο να αναλάβει άλλο διοικητικό ρόλο, θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε ξανά τον Γερμανό πάγκους, αν κι εφόσον αποφασίσει να επιστρέψει.