Ο Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε την τελευταία φωτογραφία με τους συνεργάτες που είχε στα 9 χρόνια στη Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε την τελευταία φωτογραφία με τους συνεργάτες που είχε στα 9 χρόνια στη Λίβερπουλ

Δημήτρης Χούπης 09:11 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 29.05.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ περνάει τις τελευταίες του μέρες στη Λίβερπουλ και ο Γερμανός δεν ξέχασε τους συνεργάτες του με τους οποίους έβγαλε μια τελευταία φωτογραφία στις κερκίδες του Άνφιλντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ περνάει τις τελευταίες μέρες του στη Λίβερπουλ, μιας και το παιχνίδι με τη Γουλβς την ερχόμενη Κυριακή (19/5) θα είναι το τελευταίο μετά από εννέα χρόνια που βρίσκεται στο λιμάνι. Ο Γερμανός όλο αυτό το διάστημα κατάφερε εκτός από τα τρόπαια να κερδίσει και την αγάπη τόσο του κοινού της ομάδας, αλλά γενικότερα και όλων όσων βρίσκονται στο κλαμπ.

Ο 56χρονος λοιπόν προσπαθεί μέσα σε αυτές τις μέρες να πάρει όσες περισσότερες στιγμές μπορεί μαζί με τους ανθρώπους των «κόκκινων», δίχως να αφήσει κάποιον παραπονεμένο. Κάπως έτσι ο Κλοπ φώναξε όλους τους συνεργάτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια και πόζαρε μαζί τους στις κερκίδες του Άνφιλντ για μια τελευταία φορά.

Αυτό που θα συμβεί την τελευταία αγωνιστική στην Premier League είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά
PREMIER LEAGUE

13:06 - 13.05.2024

Αυτό που θα συμβεί την τελευταία αγωνιστική στην Premier League είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά

Η τελευταία αγωνιστική της Premier League αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, με τις Μάντσεστερ Σίτι κι Άρσεναλ να δίνουν μάχη σώμα με σώμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Παρέα είχαν τα τρόπαια τα οποία έχει κατακτήσει με τη Λίβερπουλ, τα οποία ήταν τοποθετημένα στα σκαλιά του γηπέδου, με τον ίδιο να είναι στη μέση της φωτογραφίας ως το κεντρικό πρόσωπο.

Ο Γερμανός τεχνικός μετακόμισε στην Αγγλία τον Οκτώβρη του 2015, αντικαθιστώντας τον Μπρένταν Ρότζερς και η αναμέτρηση με τη Γουλβς θα είναι η 489η ως προπονητής της Λίβερπουλ. Μάλιστα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του Κλοπ.

Ο λόγος γίνεται για τον Άρνε Σλοτ, ο οποίος έχει έρθει εδώ και μερικούς μήνες σε συμφωνία με τους «κόκκινους», ενώ την ίδια ώρα η Λίβερπουλ έχει συμφωνήσει με τη Φέγενορντ και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωσή του από τον αγγλικό σύλλογο.