Ο Κλοπ έβαλε σχεδόν τα κλάματα στην αποχαιρετιστήρια ομιλία που είχε με τους παίκτες της Λίβερπουλ (vid)

Ο Κλοπ έβαλε σχεδόν τα κλάματα στην αποχαιρετιστήρια ομιλία που είχε με τους παίκτες της Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τόπας 14:37 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι λίγο έλειψε να δακρύσει μετά από μία ωραία κίνηση που έκαναν οι παίκτες της Λίβερπουλ, πριν το τελευταίο του παιχνίδι ως τεχνικός των «Reds».

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Γιούργεν Κλοπ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Από τότε, οι «Reds» έχουν κερδίσει το Carabao Cup αλλά υπέστησαν πικρές απογοητεύσεις στο FA Cup, το Europa League και την Premier League.

Ο Κλοπ θα φύγει από το «Άνφιλντ» ως ένας από τους καλύτερους προπονητές του συλλόγου που έχει κατακτήσει το Champions League, την Premier League, το UEFA Super Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA, το FA Cup, την FA Community Shield και δύο Carabao.

Ενόψει αυτού που αναμένεται να είναι ένα συναισθηματικό απόγευμα Κυριακής (19/05, 18:00) στο Άνφιλντ κόντρα στη Γουλβς, ο Κλοπ αποκάλυψε ότι λίγο έλειψε να βάλει τα κλάματα, μετά από μια χειρονομία των παικτών του.

 «Ξέρω τον εαυτό μου, είμαι υπερ-συναισθηματικός. Ημουν πολύ συναισθηματικός αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη, οι παίκτες έκαναν ένα απίστευτα ωραίο πράγμα μιλώντας για εμένα και άλλα μέλη του επιτελείου που φεύγουν. Ο Βέρτζιλ μίλησε εκ μέρους όλων. Έπρεπε να κάνω ένα αστείο που και που. Αν είχα αρχίσει να λέω αυτό που σκέφτομαι, θα είχα βάλει τα κλάματα. Το ήξερα. Κανείς δεν θα θυμάται τι είπα χθες, ήταν απλώς για να προστατεύσω τον εαυτό μου», ανέφερε αρχικά ο Κλοπ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν έχω σκεφτεί πώς θα είναι αυτό, αλλά βλέποντας το Άνφιλντ για τελευταία φορά την Κυριακή με αυτόν τον τρόπο.... Είμαι καλά με αυτό. Δεν είναι σαν να πιστεύω ότι πρέπει να έχω άλλα 500 παιχνίδια, αλλά η τελευταία φορά θα είναι πολύ δύσκολη, το ξέρω. Αλλά και πάλι, μπορώ μόνο να πω ότι αν δεν θα ήταν δύσκολο, θα ήταν πραγματικά μια εποχή σκουπίδια. Περάσαμε υπέροχα μαζί οπότε αυτή η μέρα θα είναι δύσκολη. Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνετε».