Συγκλονιστικές εικόνες: Ο Κλοπ βγήκε και περπάτησε μόνος του στο «Άνφιλντ», κοιτούσε το γήπεδο συγκινημένος (vids)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Συγκλονιστικές εικόνες: Ο Κλοπ βγήκε και περπάτησε μόνος του στο «Άνφιλντ», κοιτούσε το γήπεδο συγκινημένος (vids)

Κώστας Τόπας 08:50 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 29.05.2024

O Γιούργκεν Κλοπ, εθεάθη να περπατάει μόνος του στο «Άνφιλντ», να ανεβαίνει στο KOP και να κοιτάει αποσβολωμένος το γήπεδο, γνωρίζοντας ότι την Κυριακή (19/05, 18:00) θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα ως προπονητής των «Reds»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εθεάθη να τα περπατάει μόνος του κάθε σπιθαμή του «Άνφιλντ» καθώς προετοιμάζεται για τον τελευταίο του αγώνα ως επικεφαλής της Λίβερπουλ.

Η εννιάχρονη θητεία του Γερμανού στο τιμόνι των «Reds» θα φτάσει στο τέλος της μετά τη αναμέτρηση με τη Γουλβς την τελευταία αγωνιστική της σεζόν, αυτή την Κυριακή (19/05, 18:00).

Η τεράστια ευκαιρία του Σον έκανε τον Γκουαρντιόλα να ξαπλώσει από αγωνία στο χορτάρι (vid)
PREMIER LEAGUE

08:03 - 15.05.2024

Η τεράστια ευκαιρία του Σον έκανε τον Γκουαρντιόλα να ξαπλώσει από αγωνία στο χορτάρι (vid)

Ο Σον έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για την Τότεναμ, λίγο πριν το φινάλε στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, που έκανε ακόμα και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο από την αγωνία.

Η «βασιλεία» του τον είδε να γίνει ο καλύτερος προπονητής του συλλόγου στην εποχή της Premier League, κερδίζοντας ό,τι υπάρχει, συμπεριλαμβανομένου του Champions League το 2019, και τερματίζοντας την 30ετή «ξηρασία» της ομάδας έναν χρόνο αργότερα.

Τα συναισθήματα αναμένεται να είναι ήδη ανάμεικτα στον αγώνα με την Γουλβς, αλλά οι εικόνες που διέρρευσαν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη κάνει τους οπαδούς της Λίβερπουλ να συγκινηθούν. Κι αυτό διότι, ο Γιούργκεν Γκολ εθεάθη να στέκεται στο κέντρο του «Άνφιλντ» αλλά και στην κερκίδα μόνος του, με τους θαυμαστές στα social media να προτείνουν ότι γύριζε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο ενόψει του τελευταίου του παιχνιδιού ως επικεφαλής στον πάγκο των «Reds».

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ανταποκρίθηκαν στο βίντεο, με κάποιους να λένε ότι ήταν «πληγωμένοι» ενόψει της αποχώρησης του Γερμανού από τον σύλλογο.

«Αυτό το βίντεο με τον Γιούργκεν Κλοπ να στέκεται μόνος στο Άνφιλντ και να τα στέκεται μόνος του με έκανε πραγματικά να αισθάνομαι συντετριμμένος. Τα 9 χρόνια είναι μεγάλο μέρος της ζωής μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας οπαδός. «Τι τύπος, αναντικατάστατος», σχολίασε ένας άλλος.

Ο Κλοπ αντικατέστησε τον Μπρένταν Ρότζερς ως προπονητής στις 8 Οκτωβρίου 2015 και η αναμέτρηση με τη Γουλβς θα είναι ο 489ος αγώνας του ως επικεφαλής των «Reds».

Η Λίβερπουλ βρισκόταν εδώ και καιρό στο κυνήγι του τίτλου της Premier League αυτή τη σεζόν, αλλά έπειτα από μια κακή πορεία τις τελευταίες εβδομάδες, την έβγαλε εκτός μάχης και πίσω από την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.