Δεν φαντάζεσαι: Τα εισιτήρια για τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Κλοπ κοστίζουν μια περιουσία!

Γιούργκεν Κλοπ

Δεν φαντάζεσαι: Τα εισιτήρια για τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Κλοπ κοστίζουν μια περιουσία!

Κώστας Τόπας 08:36 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 29.05.2024

Ο τελευταίος αγώνας του Γιούργκεν Κλοπ ως τεχνικός της Λίβερπουλ, κόντρα στη Γουλβς (19/05, 18:00) αναμένεται να κοστίσει μια περιουσία σε κάποιον οπαδό των «Reds» που θα θέλει να παρευρεθεί στο «Άνφιλντ».

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Γουλβς στο Άνφιλντ (19/05, 18:00) για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, με την ομάδα του Κλοπ να τερματίζει τρίτη στην τελευταία σεζόν του Γερμανού προπονητή στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο 56χρονος τεχνικός κέρδισε ένα τρόπαιο στην τελευταία του θητεία στο Άνφιλντ, αφού η Λίβερπουλ νίκησε την Τσέλσι στον τελικό του League Cup, αλλά αποκλείστηκε από το Europa League και το Κύπελλο Αγγλίας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ, αφού εντάχθηκε στον σύλλογο τον Οκτώβριο του 2015 για να αντικαταστήσει τον απολυμένο Μπρένταν Ρότζερς, ο Κλοπ κέρδισε τον τίτλο της Premier League και το Champions League, καθώς και το Κύπελλο Αγγλίας, δύο League Cup, το Σούπερ Καπ UEFA και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο αποχαιρετιστήριος αγώνας του Κλοπ θα μείνει αξέχαστος για όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ που θα βρίσκονται στο «Άνφιλντ» αλλά και σε όσους έχουν τη δυνατότητα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρεθούν εκεί.

Η «Liverpool Echo» αναφέρει ότι στον ιστότοπο της αγοράς εισιτηρίων, οι φθηνότερες θέσεις που προσφέρονται στην κερκίδα του Anfield Road φτάνει τις 200 λίρες, δηλαδή 232 ευρώ. Ωστόσο, ορισμένες θέσεις στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου κοστίζουν μέχρι και 7.000 λίρες, δηλαδή 8.137 ευρώ!

Θα ήταν ιστορία για οποιονδήποτε οπαδό της Λίβερπουλ να είναι εκεί, αλλά εξαρτάται από το πόσο θα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για ένα «μαγικό» χαρτάκι προκειμένου να είναι μέρος αυτής της ιστορίας.