Ο Κλοπ τιμήθηκε με το ομοσπονδιακό παράσημο της Γερμανίας για την προσφορά του
i

©x

Ο Κλοπ τιμήθηκε με το ομοσπονδιακό παράσημο της Γερμανίας για την προσφορά του

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:40 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:15 - 01.10.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέλαβε την Τρίτη (1/10) το Τάγμα Αξίας, το ομοσπονδιακό παράσημο της Γερμανίας, για την προσφορά του στη θετική προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους προπονητές, έχοντας μία καριέρα με πολλούς τίτλους και πολλές ατομικές διακρίσεις. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει την ιδιαιτερότητα να παραμένει σε μία ομάδα για αρκετά χρόνια, να την «χτίζει» από την αρχή και να την οδηγεί στην κορυφή. Οι Ντόρμουντ και Λίβερπουλ, είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Το πρωί Τρίτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, τίμησε τον «Social One», όπως τον λένε και στην Αγγλία, με το Τάγμα Αξίας, το μοναδικό ομοσπονδιακό παράσημο του κράτους, για την σπουδαία προβολή που είχε όλα αυτά τα χρόνια η χώρα του στο εξωτερικό.

Κλοπ ή Γκουαρντιόλα; Ο Γκουντογκάν αποκάλυψε τον προπονητή που έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην καριέρα του
PREMIER LEAGUE

14:08 - 21.09.2024

Κλοπ ή Γκουαρντιόλα; Ο Γκουντογκάν αποκάλυψε τον προπονητή που έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην καριέρα του

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος συνεργάστηκε τόσο με τον Πεπ Γκουαρντιόλα όσο και με τον Γιούργκεν Κλοπ στην καριέρα του, κατονόμασε τον προπονητή που έχει την μεγαλύτερη επιρροή πάνω του.

 «H επιτυχία και η δόξα ποτέ δεν τον σταμάτησαν από το να ενδιαφέρεται για κάθε αθλητή του ως άτομο κι από το να βλέπει την ανθρώπινη πλευρά σ' αυτόν. Πέρασε επίσης πολύ χρόνο με τους πολυάριθμους θαυμαστές του και πάντα έδειχνε το ενδιαφέρον του για ολόκληρη την περιοχή στην οποία ζούσε. Από το Λίβερπουλ, ο διασημότερος Γερμανός της Μεγάλης Βρετανίας, βοήθησε τα μέγιστα στη θετική προβολή της χώρας μας», αναφέρεται στην αιτιολόγηση της απονομής, τονίζοντας την σημαντική συμβολή του Γιούργκεν Κλοπ.