Έλληνας χαφ από τον Ηρακλή Λάρισας στη Γιουβέντους με 2,5 εκατ. ευρώ!
i

©imago

Έλληνας χαφ από τον Ηρακλή Λάρισας στη Γιουβέντους με 2,5 εκατ. ευρώ!

Δημήτρης Χούπης 14:29 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 21.08.2024

Η Γιουβέντους έκλεισε με τη μορφή δανεισμού τον Χρήστο Παπαδόπουλο που αγωνίζεται στην Τζένοα, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και ρήτρα 2.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Παίκτης της Γιουβέντους θα γίνει ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Η ομάδα από το Τορίνο ήρθε σε συμφωνία με την Τζένοα για την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού μέσου με τη μορφή δανεισμού. Στη συμφωνία όμως υπάρχει και οψιόν αγοράς, η οποία φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια για τέσσερα χρόνια.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Ο Έλληνας νεαρός ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί με την ομάδα νέων της «γηραιάς κυρίας». Ο 19χρονος γεννήθηκε στη Λάρισα και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Φαλανιακό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αετό Μακρυχωρίου.

Από εκεί πήγε στον Ηρακλή Λάρισας, με τον οποίο είχε πέντε συμμετοχές, με δύο γκολ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η Τζένοα τον εντόπισε και τον έκανε δικό του, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να μετράει 47 συμμετοχές με την Κ19, με απολογισμό 17 γκολ και έξι ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Την περασμένη σεζόν ο Τζιλαρντίνο τον πήρε στην αποστολή για την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ίντερ, στο οποίο το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2.