Σόκαρε τη Γιουβέντους η Κάλιαρι!

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς υψώνει τη φανέλα του Μπρέμερ - Φωτ. IMAGO

Σόκαρε τη Γιουβέντους η Κάλιαρι!

Κώστας Τόπας 15:31 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 06.10.2024

Εκεί που όλα έδειχναν ότι Γιουβέντους θα έπαιρνε τη νίκη κόντρα στη Κάλιαρι, ήρθε ο Ραζβάν Μάριν δύο λεπτά πριν το φινάλε, για να στερήσει βαθμούς από την «Γηραιά Κυρία» και να διαμορφώσει το 1-1.

Μπορεί να φαινόταν ότι η Γιουβέντους θα είχε ένα εύκολο μεσημέρι Κυριακής (06/10), αλλά η αξιόμαχη Κάλιαρι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Τορίνο.

Η ομάδα του Τιάγκο Μότα συνεχίζει βέβαια αήττητη την πορεία της, καθώς μετά το σπουδαίο τρίποντο επί της Λειψίας (3-2) πριν από μερικές ημέρες στο Champions League, δεν έχει γνωρίσει ήττα στη Serie A. Αυτή τη φορά βέβαια η νίκη δεν ήρθε, μιας και η Κάλιαρι κατάφερε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ που δέχονται οι «μπιανκονέρι» μετά από επτά ματς πρωταθλήματος.

Κι όμως ο Πογκμπά δεν θα επιστρέψει στη Γιουβέντους - Που θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του
SERIE A

10:40 - 05.10.2024

Κι όμως ο Πογκμπά δεν θα επιστρέψει στη Γιουβέντους - Που θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του

Μπορεί η τιμωρία του Πολ Πογκμπά να μειώθηκε ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να συγκίνησε ιδιαίτερα τη Γιουβέντους, η οποία ψάχνει τρόπους να λύσει το συμβόλαιο του Παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Γαλλία του 2018.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ για την «Γηραιά Κυρία», με τον Σέρβο στράικερ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 15' κι εν συνεχεία να αφιερώνει το γκολ του στον Μπρέμερ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού πριν από μερικές ημέρες και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Βλάχοβιτς και οι συμπαίκτες του στη Γιουβέντους έδειξαν τη φανέλα του Μπρέμερ στους πανηγυρισμούς, αφιερώνοντας το γκολ του στον Βραζιλιάνο στόπερ. Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ για τον 24χρονο Σέρβο φορ στο ιταλικό πρωτάθλημα, έπειτα από επτά εμφανίσεις.

Ωστόσο, η Κάλιαρι δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και στο 88' κέρδισε πέναλτι, έπειτα από VAR, με τον Ραζβάν Μάριν να σκοράρει και να δίνει τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Ενα λεπτό αργότερα, η Γιουβέντους έμεινε με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Κονσεϊσάο, αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν πόντους.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Γιουβέντους έφτασε τους 13 βαθμούς στη Serie A και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Νάπολι. Από την άλλη, η Κάλιαρι έχει έξι βαθμούς ούσα στην 15η θέση. Την επόμενη αγωνιστική η «Γηραιά Κυρία» υποδέχεται τη Λάτσιο (19/10) στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, ενώ η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη φιλοξενεί την Τορίνο (20/10).