Επίσημο: Δανεικός στη Γιουβέντους ο Χρήστος Παπαδόπουλος
i

©Juventus.com

Επίσημο: Δανεικός στη Γιουβέντους ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Γιώργος Σακελλαρίου 16:33 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 22.08.2024

Ο δανεισμός από την Τζένοα του νεαρού Έλληνας μέσος ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

Η μεταγραφή είναι γεγονός.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φαλανιακό και κατόπιν μετακόμισε στον Αετό Μακρυχωρίου και τον Ηρακλή Λάρισας, έφτασε στο σημείο να φορέσει τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας»! Ο 20χρονος (1/11/04) χαφ με ύψος 1,88, παραχωρήθηκε στη Γιουβέντους και θα παίξει αρχικά για τη δεύτερη ομάδα, με τη μορφή δανεισμού από την Τζένοα.

Στην ανακοίνωση της Γιουβέντους αναφέρεται: «Ο Χρήστος Παπαδόπουλος ως δανεικός στη Γιουβέντους Next Gen.

Η Γιουβέντους έκλεισε τη συμφωνία για την άφιξη ως δανεικού από τη Τζένοα του Χρήστου Παπαδόπουλου, ενός μέσου γεννημένου το 2004. Θα τεθεί στη διάθεση του μίστερ Μοντέρο μέχρι το τέλος της σεζόν για την ενίσχυση της ομάδας Next Gen.

Ο Έλληνας παίκτης έφτασε στην Ιταλία το 2022, στη Τζένοα, αφού μεγάλωσε στις τάξεις των νέων του Ηρακλή Λάρισας. Με την Primavera της ομάδας των rossoblu σημείωσε έξι γκολ σε 21 συμμετοχές την πρώτη σεζόν, βελτιώνοντας στη συνέχεια τα στοιχεία του την τελευταία χρονιά στην οποία τελείωσε με 11 γκολ και έξι ασίστ σε 26 αγώνες (κάνοντας επίσης το ντεμπούτο του στη Serie A, την περασμένη σεζόν, στις 5η Μαΐου στο Σαν Σίρο εναντίον της Μίλαν).

Τώρα ο Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα της Γιουβέντους: Καλώς ήρθες Χρήστο!».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!