Ανταρσία στη Γιουβέντους: Παίκτης αρνείται να φύγει παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί ο «αντικαταστάτης» του

Γιουβέντους

Ανταρσία στη Γιουβέντους: Παίκτης αρνείται να φύγει παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί ο «αντικαταστάτης» του

Κώστας Τόπας 11:39 - 03.06.2024

Η Γιουβέντους υπέγραψε τον αντικαταστάτη του, αλλά ο Βόιτσεχ Στσένσνι αρνείται να φύγει από το Τορίνο.

Ο Βόιτσεχ Στσένσνι αρνείται να φύγει από τη Γιουβέντους αυτό το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει ήδη υπογράψει τον αντικαταστάτη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας είχε αποκτηθεί από τη Γιουβέντους από την Άρσεναλ έναντι περίπου 17 εκατομμυρίων ευρώ το 2017. Εκτοτε, ο Πολωνός κίπερ έχει καταγράψει κάνει 200 ​​εμφανίσεις για τη «Γηραιά Κυρία» τα επτά χρόνια του στον σύλλογο.

Με τρεις τίτλους Serie A, τρία Coppa Italias και δύο Supercoppa Italianas στο όνομά του, ο Πολωνός διεθνής είναι σταθερός στις απόψεις του, απολαμβάνει τον χρόνο του στην Ιταλία και σχεδιάζει να δει το υπόλοιπο της καριέρας του στον σύλλογο. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Calciomercato.com , η Γιουβέντους ελπίζει να πουλήσει τον Στσένσνι τους επόμενους μήνες καθώς προετοιμάζεται για την άφιξη του Μικέλε Ντι Γκρεγκόριο.

Η Γιουβέντους τα βρήκε σε όλα με την Μόντσα για την απόκτηση του 26χρονου κίπερ, ο οποίος κράτησε 12 φορές ανέπαφη την εστία του κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023/24. Η Γιουβέντους πλήρωσε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψει τον Ντι Γκρέγκοριο και ελπίζει να πουλήσει τον Στσένσνι για να ανακτήσει μερικά από αυτά τα χρήματα.

Ωστόσο, ο Πολωνός πορτιέρε επιμένει ότι θέλει να παραμείνει στο Τορίνο λόγω της εγκατάστασης της οικογένειάς του στην πόλη. Ο Στσένσνι φέρεται επίσης να είναι σίγουρος ότι μπορεί να παλέψει για τον βασικό ρόλο στη Γιουβέντους, παρά την επικείμενη άφιξη του Γκρεγκόριο.