Άνετο βράδυ για τη Γιουβέντους στη Βερόνα

Άνετο βράδυ για τη Γιουβέντους στη Βερόνα

Δημήτρης Χούπης 23:49 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 26.08.2024

Η Γιουβέντους είχε ένα άνετο βράδυ επικρατώντας με 3-0 τη Βερόνα για τη 2η αγωνιστική της Serie A. Πρωταγωνιστής της «γηραιάς κυρίας» ο Βλάχοβιτς που σκόραρε δύο τέρματα.

Η Γιουβέντους έκανε με ευκολία το 2/2 στη Serie A, νικώντας με 3-0 τη Βερόνα εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Τιάγκο Μότα μπήκαν με το... πόδι στο γκάζι και στο 28' άνοιξαν το σκορ με τον Βλάχοβιτς, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Γιλντίζ και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Έντεκα λεπτά μετά η ομάδα από το Τορίνο σκόραρε και δεύτερο τέρμα με τον Σαβόνα που με ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ της Γιουβέντους.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν και βρήκαν και τρίτο τέρμα με τον Βλάχοβιτς, ο οποίος από τα έντεκα βήματα σκόραρε για το 3-0. Πλέον η Γιουβέντους είναι η μόνη ομάδα μέχρι στιγμής που έχει το απόλυτο σε αυτές τις δύο αγωνιστικές και βρίσκεται μόνη στην κορυφή της Serie A.

Λίγο νωρίτερα Κάλιαρι και Κόμο έμειναν ισόπαλες 1-1. Ο Πίκολι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 44' και ο Κουτρόνε στο 53' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ