Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους στο Χ και «έστειλαν» τον Γκιουλέρ στο Τορίνο
i

©imago

Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους στο Χ και «έστειλαν» τον Γκιουλέρ στο Τορίνο

Νεφέλη Μπισμπίκη 18:33 - 21.10.2024

Μία κυριολεκτικά «απίθανη» μεταγραφή πραγματοποίησαν χάκερ οι οποίοι παραβίασαν τον Αγγλικό λογαριασμό της Γιουβέντους στο Χ, με πρωταγωνιστή τον Αρντά Γκιουλέρ και εξέπληξαν τους οπαδούς τόσο των Ιταλών, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάποιοι χάκερ ίσως ήθελαν να δουν τον 19χρονο Αρντά Γκιουλέρ, να παίζει μαζί με τον συμπατριώτη του Κενάν Γιλντίζ στη Γιουβέντους, αποχωρώντας από την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό έγραψαν και στον λογαριασμό που διαθέτουν οι Ιταλοί στο X: «Καλώς ήρθες στη Γιουβέντους, Αρντά Γκιουλέρ! Ο ανερχόμενος αστέρας του ποδοσφαίρου είναι πια μέρος της οικογένειας της Γιουβέντους. Έτοιμος να γράψουμε μαζί ιστορία;».

Φυσικά αυτό προκάλεσε αμέσως τις αντιδράσεις όχι μόνο των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά εξέπληξε τους πάντες. Οι «μπιανκονέρι» αντιλήφθηκαν το γεγονός και καθησύχασαν το κοινό για αυτή την υποτιθέμενη μεταγραφική «βόμβα».

«Ο λογαριασμός μας στα αγγλικά, έχει παραβιαστεί. Αγνοήστε τις ψευδείς πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον λογαριασμό. Εργαζόμαστε για το θέμα», έγραψε η Γιουβέντους στο Χ.

Ο 19χρονος Γκιουλέρ, ένας παίκτης με αδιαμφισβήτητο ταλέντο, υπέγραψε στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2023, αλλά δεν έχει τα λεπτά συμμετοχής τα οποία θα ήθελε, παρόλο που με την Εθνική Ομάδα της Τουρκίας ξεκινάει ως βασικός. Τραυματίστηκε βέβαια, στην πλειοψηφία της σεζόν 2023-24, ωστόσο, ο μέσος κατάφερε να σκοράρει έξι φορές στις δέκα εμφανίσεις στη La Liga με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.