Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι συζητούν για τον Φίλιπς

Στη Γουέστ Χαμ συνεχίζει ως το τέλος της σεζόν ο Κάλβιν Φίλιπς

i

©PrtScr

Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι συζητούν για τον Φίλιπς

Πάνος Κορομηλάς • 21:39 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 14.08.2024

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Κάλβιν Φίλιπς από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του.

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους φαίνεται πως έχει μπει ο Κάλβιν Φίλιπς, με την ομάδα του Αλέγκρι να θέλει να εντάξει τον Άγγλο χαφ με τη μορφή δανεισμού. Η Μάντσεστερ Σίτι, βλέπει θετικά το σενάριο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή μιας και δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή της συμφωνίας. Η ιταλική ομάδα θέλει να φέρει τον Φίλιπς στο Τορίνο ως δανεικό με ρήτρα αγοράς, σε περίπτωση που πείσει με τις εμφανίσεις του. Στόχος της Μάντσεστερ Σίτι είναι να μετατρέψει σε υποχρεωτική τη ρήτρα αγοράς.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως, δεν είναι ικανοποιημένος στην Αγγλία, μιας και δεν έχει πάρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής από τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Τη φετινή σεζόν, μετρά μόλις εννέα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με ένα γκολ στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League.

Υπενθυμίζεται, πως το καλοκαίρι του 2022 οι «πολίτες» είχαν δαπανήσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 49 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Λιντς. Ωστόσο, το πλούσιο ρόστερ και οι πολλοί τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να προσαρμοστεί και να αποκτήσει ενεργό ρόλο στην ομάδα.