Γκάφα του BBC: Μπέρδεψε τον Ζαμπαλέτα με τον Ρουμπιάλες (vid)

Γκάφα του BBC: Μπέρδεψε τον Ζαμπαλέτα με τον Ρουμπιάλες (vid)

Δημήτρης Χούπης 19:15 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 14.08.2024

Σε μια τρομερή γκάφα προχώρησε το BBC, το οποίο την ώρα που έδειχνε πλάνα για τον Ρουμπιάλες, σε κάποιο σημείο έβαλε και τον Ζαμπαλέτα, μπερδεύοντάς τον με τον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Σε μια τρομερή γκάφα προχώρησε το BBC σε ένα βίντεο που έδειχνε πλάνα για τον Λουίς Ρουμπιάλες. Συγκεκριμένα το αγγλικό Μέσο σε ένα σημείο του βίντεο έδειξε τον Πάμπλο Ζαμπαλέτα, προκαλώντας κάπως έτσι αντιδράσεις. 

Προφανώς και στο BBC μπερδευτήκαν από την ομοιότητα των δύο αντρών, ενώ όταν συνειδητοποίησε το λάθος του, έσπευσε να απολογηθεί κατευθείαν και να διορθώσει το λάθος. 

Η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες, Ανχέλα Μπεχάρ, μίλησε για πρώτη φορά για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον γιο της για σεξουαλική παρενόχληση. Συγκεκριμένα φαίνεται ότι έχει σκοπό να φτάσει στα άκρα για τον γιο της, λέγοντας πως θα ξεκινήσει απεργία πείνας μέχρι το σώμα της να την εγκαταλείψει. 

Μέσα από την εκκλησία και μέσω του Watsapp, η μητέρα του αντάλλαξε μηνύματα για πρώτη φορά με έναν ρεπόρτερ του «The summer programm».

«Γεια σας, θέλω αυτό το κορίτσι (Ερμόσο) να πει την αλήθεια. Είμαι καλά, σας ευχαριστώ πολύ. Τώρα, σας παρακαλώ, θέλω να προσευχηθώ. Πιστεύω πραγματικά στον Θεό και ζητώ την αλήθεια. Θα είμαι εκεί μέχρι να αντέξει το σώμα μου, δεν με πειράζει να πεθάνω για τη Δικαιοσύνη, γιατί ο γιος μου είναι αξιοπρεπής άνθρωπος. Δεν είναι δίκαιο αυτό που κάνουν», ήταν τα λόγια της συγκεκριμένα.