Γκαγκάτσης για την έδρα της Εθνικής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαθέτει το Καραϊσκάκη δωρεάν, για εισπρακτικούς λόγους στο ΟΑΚΑ»

Γκαγκάτσης για την έδρα της Εθνικής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαθέτει το Καραϊσκάκη δωρεάν, για εισπρακτικούς λόγους στο ΟΑΚΑ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:42 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 02.08.2024

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, εξήγησε γιατί η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και το ΟΑΚΑ, ενώ ευχαρίστησε και την ΠΑΕ Ατρόμητος για την παραχώρηση των προπονητικών της εγκαταστάσεων.

Στο περιθώριο της Συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ως νέου τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας, ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέλυσε λειτουργικά θέματα που αφορούν την έδρα της Εθνικής ομάδας, την προοπτική επιστροφής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και την επιλογή του ΟΑΚΑ.

Γιοβάνοβιτς: «Θα ήθελα να μιλήσω με τον Φορτούνη, χαρά μου να αλλάξει απόφαση»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:35 - 02.08.2024

Γιοβάνοβιτς: «Θα ήθελα να μιλήσω με τον Φορτούνη, χαρά μου να αλλάξει απόφαση»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του από την Εθνική Ελλάδας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στον Κώστα Φορτούνη, τονίζοντας πως θα ήθελε να μιλήσει μαζί του και πως θα ήταν χαρούμενος αν επέστρεφε στη «γαλανόλευκη.

«Οι λόγοι είναι οικονομικοί για τους δύο πρώτους αγώνες, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαθέτει το Καραϊσκάκη δωρεάν και στο ΟΑΚΑ είναι και εισπρακτικοί, αφού θα παίξουμε με τη φιναλίστ του Euro 2024 και περιμένουμε περισσότερο κόσμο. Τρία είναι τα γήπεδα που μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες της Εθνικής. Είναι το ΟΑΚΑ, το OPAP Arena και το Καραϊσκάκη. Δεν θα έχει κάποια μόνιμη έδρα η Εθνική ομάδα, αφού είναι όλων των Ελλήνων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και την κυρία Κοξένογλου, αφού ο Ατρόμητος θα διαθέσει δωρεάν για τις προπονήσεις της ομάδας τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Μετά χαράς αποδέχθηκαν το αίτημά μας και για τους αγώνες του Nations League θα υπάρχουν και τα δύο ματς στην Αθήνα», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο προπονητικό κέντρο:

https://www.youtube.com/watch?v=tD792cEWgjQ

«Έχουμε κάνει συνάντηση για το προπονητικό κέντρο. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο το MoU και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου να έχουμε καταλήξει στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής. Δεν θέλουμε να αναβάλουμε συνεχώς αυτή την απόφαση για αυτό φτάσαμε μέχρι το 2024. Ελπίζω να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες είτε στο Ελληνικό που είναι η προτεραιότητα, είτε κάπου άλλου που έχουμε υπόψιν».