Προγραμματισμένη η συνάντηση Γκαγκάτση με Ηλιόπουλο από την Κυριακή - «Η ανεξαρτησία της ΚΕΔ δεν αμφισβητείται»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης

i

© Intime

Προγραμματισμένη η συνάντηση Γκαγκάτση με Ηλιόπουλο από την Κυριακή - «Η ανεξαρτησία της ΚΕΔ δεν αμφισβητείται»

Βασίλης Μοιρώτσος 14:36 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 08.10.2024

Η ΑΕΚ είχε αποστείλει αίτημα συνάντησης με τον Γκαγκάτση από την Κυριακή και το οποίο είχε γίνει αποδεκτό.

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η είδηση πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μάκη Γκαγκάτση για να του εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η επίσκεψη του Ηλιόπουλου υπήρξε αιφνιδιαστική, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ανδρών.

Το ραντεβού του Γκαγκάτση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένο από το βράδυ της Κυριακής, κατόπιν σχετικού αιτήματος εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του Αντιπροέδρου της, κ. Κοσμά.

Το ραντεβού προφανώς και έγινε με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, με την «Ένωση» να έχει πολλά παράπονα και να ζητάει δύο πέναλτι. Όσον αφορά τα ζητήματα διαιτησίας, ο Γκαγκάτσης παρέπεμψε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στην ΚΕΔ, για την οποία τόνισε πως η ανεξαρτησία της και η διαδικασία επιλογής της μέσω UEFA δεν αμφισβητείται.