Γκαγκάτσης: «Επιστρέφει η ανάλυση των διαιτητικών αποφάσεων, με διαβεβαίωσε ο Λανουά»

Γκαγκάτσης: «Επιστρέφει η ανάλυση των διαιτητικών αποφάσεων, με διαβεβαίωσε ο Λανουά»

Sportal newsroom 22:44 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:39 - 20.08.2024

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε στον ΣΚΑΪ πως ο αρχιδιαιτητής Λανουά τον ενημέρωσε πως θα αναλύονται και πάλι οι φάσεις που σηκώνουν συζήτηση.

Η επιστροφή της ανάλυσης των διαιτητικών αποφάσεων είναι γεγονός.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ, πριν από περίπου 2,5 χρόνια αποφάσισε να καταργήσει το βίντεο της ανάλυσης των αμφισβητούμενων φάσεων των αγώνων της Stoiximan Super League.

Αυτή την τακτική ακολούθησαν και οι διάδοχοί του, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης, στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», με απόφαση του Γάλλου αρχιδιαιτητή Στέφαν Λανουά επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα το εβδομαδιαίο βίντεο ανάλυσης φάσεων.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γκαγκάτσης, αύριο το βράδυ 20 του μήνα, θα δημοσιευτεί το πρώτο βίντεο στο YouTube και θα ανέβει, φυσικά, στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ. Αυτό θα γίνεται μετά από κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Ο Λανουά με ενημέρωσε ότι το βράδυ της Τρίτης θα αναλυθούν οι αμφισβητούμενeς φάσεις της πρεμιέρας», είπε μεταξύ άλλων ο Γκαγκάτσης.

Το εγχείρημα της εβδομαδιαίας ανάλυσης φάσεων της SL1 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 και χρησιμοποιήθηκε για την «επίδειξη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων των αξιωματούχων του αγώνα, καθώς και για τη βελτίωση της επικοινωνίας των τελευταίων», όπως αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση.

Στις 17 Ιανουαρίου 2022, ωστόσο, με απόφαση τότε του κ. Κλάτενμπεργκ, καταργήθηκε. Στην πρεμιέρα αρκετές ομάδες είχαν παράπονα για τη διαιτησία και πλέον θα επιχειρηθεί να δοθεί εξήγηση για τις αποφάσεις, αλλά και να επισημανθούν τα λάθη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!