Γκαγκάτσης στο Sportal: «Νομίζω πως ο Γιώργος θα είναι περήφανος από ψηλά» (vid)

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στο Αγγλία - Ελλάδα

i

© Intime

Γκαγκάτσης στο Sportal: «Νομίζω πως ο Γιώργος θα είναι περήφανος από ψηλά» (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 01:12 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:20 - 11.10.2024

Δηλώσεις στην κάμερα του Sportal παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη της Εθνικής στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ένα έπος γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/10) στο Γουέμπλεϊ, εκεί όπου η Ελλάδα πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Αγγλία, με 2-1. Μία νίκη η οποία ήρθε με την... αύρα του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος «έφυγε» άδικα από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης (9/10).

Σε αυτόν αφιέρωσε και την επικράτηση της «γαλανόλευκης» ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, μιλώντας στην κάμερα του Sportal. Ο ίδιος, παράλληλα, μετέφερε και το κλίμα πριν το ματς, λέγοντας πως οι παίκτες ήταν διατεθειμένοι να δώσουν την ψυχή τους για τον Μπάλντοκ.

«Τα λόγια είναι φτωχά για αυτό που έγινε χθες. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και μόνο. Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι παίκτες και προπονητής. Γράφτηκε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας. Εύχομαι να γεμίσει την Κυριακή το γήπεδο και ο κόσμος να αγαπήσει την εθνική.

Μας έκαναν όλους περήφανους αλλά κυρίως τον Γιώργο από ψηλά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Πρωταγωνιστές είναι μόνο οι παίκτες και ο προπονητής. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κερδίσουμε την πρώτη θέση», είπε σε πρώτο χρόνο ο κ. Γκαγκάτσης και στη συνέχεια σε ερώτηση του Sportal για το αν συνομίλησε με τους παίκτες απάντησε πως: 

«Μιλήσαμε με τα παιδιά πριν το παιχνίδι και όλοι είπαν ότι θα δώσουν και την ψυχή τους για να αφιερώσουν τη νίκη στον Γιώργο. Δεν σκέφτονταν να δώσουν κάτι λιγότερο από το 100% και αυτό φάνηκε στο γήπεδο, κάνοντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία της Ελλάδας. Νομίζω πως ο Γιώργος θα είναι περήφανος από ψηλά».