Γκαγιέγος: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε ότι θέλουμε βελτίωση»

Γκαγιέγος: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε ότι θέλουμε βελτίωση»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:18 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 14.08.2024

Ο Φελίπε Γκαγιέγος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της χρονιάς, ενώ χαρακτήρισε «σοκ» το γρήγορο γκολ που δέχθηκε ο ΟΦΗ από τη Λαμία.

Το αρνητικό σερί του ΟΦΗ συνεχίστηκε κι απέναντι στη Λαμία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Οι Κρητικοί έμειναν χωρίς νίκη για 10ο σερί παιχνίδι (4 ισοπαλίες, 6 ήττες), έχοντας πάρει για τελευταία φορά το «τρίποντο» στις 2 Οκτωβρίου, στο 2-0 κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ

Στον αντίποδα η Λαμία, μετά τη μεγάλη νίκη της επί του Ολυμπιακού την περασμένη Τετάρτη (3/1, 1-0), πήρε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα κι έμεινε σε απόσταση... βολής απ’ τον 6ο Αστέρα Τρίπολης (δύο βαθμούς μακριά) και τη ζώνη των play off.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Φελίπε Γκαγιέγος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της χρονιάς, ενώ χαρακτήρισε «σοκ» το γρήγορο γκολ που δέχθηκε ο ΟΦΗ από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. 

«Θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, προσπαθούμε να δουλέψουμε με τον καινούργιο προπονητή σε πράγματα που ξέρουμε ότι θέλουμε βελτίωση», σχολίασε αρχικά ο Χιλιανός στην κάμερα της Cosmote TV. 

Και συνέχισε: «Το γκολ που δεχθήκαμε μας έκανε ζημιά. Ήταν ένα σοκ. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν είχαμε βάθος σαν ομάδα. Πιστεύω ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε στη συνέχεια».