Ο Γκάμπριελ προειδοποιεί την Μάντσεστερ Σίτι: «Τους περιμένουμε στο γήπεδο μας»
i

©imago

Ο Γκάμπριελ προειδοποιεί την Μάντσεστερ Σίτι: «Τους περιμένουμε στο γήπεδο μας»

Νεφέλη Μπισμπίκη 13:05 - 24.09.2024

Ο αμυντικός της Άρσεναλ, Γκάμπριελ, μετά την ισοπαλία στο Έτιχαντ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, στέλνει προειδοποίηση στους «πολίτες» πως θα πάρει την εκδίκησή του στον επόμενο αγώνα μεταξύ τους, στο Έμιρεϊτς.

Ένα δραματικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/9 στο Έτιχαντ, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ να μένουν στο 2-2, μετά από το «σωτήριο» γκολ του Στόουνς, στο 98ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι «κανονιέρηδες» παρόλο που έπαιζαν σε ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες, λύγισαν στο τέλος και βρίσκονται στη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Όπως ήταν φυσικό, σε ένα τέτοιο παιχνίδι τα νεύρα ήταν αυξημένα και αυτό έγινε πιο έντονο, όταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ χτύπησε τον Τόμας Παρτέι πριν ανακοινωθεί ο πρόσθετος χρόνος για τις καθυστερήσεις, αλλά και λίγο πιο μετά, πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Γκάμπριελ.

Μετά την λήξη του αγώνα, όταν ο Γκάμπριελ ρωτήθηκε για το περιστατικό, εκείνος απάντησε: «Δεν το θυμάμαι καν αυτό».

Ο παίκτης της Άρσεναλ δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά δήλωσε πως η ομάδα του έκανε πολύ καλή δουλειά απέναντι στους παίκτες της Σίτι, οι οποίοι υπερτερούσαν αριθμητικά, αλλά έστειλε και την προειδοποίησή του για τον επόμενο αγώνα μεταξύ τους τον Φεβρουάριο.

«Είναι μια μάχη, ένας πόλεμος, οπότε είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προκλητικές ενέργειες στο ποδόσφαιρο, είναι μέρος του παιχνιδιού. Τώρα αυτό τελείωσε και τους περιμένουμε στο γήπεδό μας», πρόσθεσε.