Παίκτης του Λεβαδειακού και με τη «βούλα» ο Γκαραβέλης

Γκαραβέλης

i

© levadiakosfc.gr

Παίκτης του Λεβαδειακού και με τη «βούλα» ο Γκαραβέλης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:43 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 13.06.2024

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Γκαραβέλη.

Ο Λεβαδειακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στον βόρειο όμιλο στης Super League 2 κι επέστρεψε στα... σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Οι Βοιωτοί πλέον έχουν βάλει μπρος στον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και πριν μερικές ώρες έντυσαν στα «πράσινα» τον Θανάση Γκαραβέλη.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τερματοφύλακας υπερασπίστηκε την εστία της Νίκης Βόλου με συνολικά 34 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Θανάση Γκαραβέλη.

Γεννημένος στις 6/8/92, κουβαλάει σημαντικές εμπειρίες αγωνιζόμενος για χρόνια στη Superleague 1, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Ξάνθη.

Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Πανθρακικό και Παναιγιάλειο πριν επιστρέψει στην ομάδα της Ξάνθης, απ’ όπου αποχώρησε οριστικά το 2019. Έπειτα για μία διετία φόρεσε τη φανέλα του Βόλου μετρώντας συνολικά 38 συμμετοχές (SL1 και Κύπελλο) κι ακόμη μία διετία στη Λαμία με 32 εμφανίσεις (SL1 και Κύπελλο).

Την περασμένη σεζόν υπερασπίστηκε την εστία της Νίκης Βόλου με συνολικά 34 εμφανίσεις, όντας από τους κορυφαίους γκολκίπερ του πρωταθλήματος.

Θανάση καλωσόρισες στην οικογένεια του Λεβαδειακού, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Τέλος ο Οφρυδόπουλος από τον Λεβαδειακό

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό αποτελεί ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής αποκτήθηκε από την ομάδα της Βοιωτίας τον Δεκέμβρη του 2023 και σε αυτό το διάστημα κατάφερε να την επαναφέρει στη Stoiximan Super League μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Κάπως έτσι ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε αναζήτηση για τον νέο τεχνικό ενόψει της νέας σεζόν, όπου θα βρίσκεται και πάλι στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ευχαριστεί τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του, Νίκο Καραμπετάκη για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επίτευξη της ανόδου της ομάδας μας στη Super League 1 και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».