Σοκαριστικό: Ο ανιψιός του Γκάρι Λίνεκερ καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου από δέντρο

Ο Τζόντι Πάρκινσον και ο Γκάρι Λίνεκερ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Σοκαριστικό: Ο ανιψιός του Γκάρι Λίνεκερ καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου από δέντρο

Κώστας Τόπας 11:47 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 02.10.2024

Ο Τζόντι Πάρκινσον, ανιψιός του Γκάρι Λίνεκερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 18 ετών σε ένα τραγικό δυστύχημα κατά την πτώση ενός δέντρου.

Ο Τζόντι Πάρκινσον, 18χρονος ανιψιός του θρύλου του ποδοσφαίρου, Γκάρι Λίνεκερ, πέθανε σε ηλικία 18 ετών σε τραγικό δυστύχημα.

Ο νεαρός άνδρας καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου από έναν κορμό δέντρου που έπεσε ενώ εργαζόταν ως υλοτόμος στο Eaton Hastings του Οξφορντσάιρ στην Αγγλία. Ο ανώτερος ιατροδικαστής Ντάρεν Σάλτερ, ανέφερε ότι ο ανιψιός του Λίνεκερ πέθανε από τραυματισμό στην κοιλιά.

«Ένας από τους ωραιότερους τύπους που θα γνωρίσεις ποτέ, μας τον πήραν πολύ νωρίς. Πέτα ψηλά ξάδερφε, θα μας λείψεις σε όλους» ανάρτησε ο Τζορτζ Λίνεκερ (31 ετών) στα κοινωνικά του δίκτυα.

«Τον πήραν από κοντά μας πολύ νωρίς. Αναπαύσου εν ειρήνη, μικρέ μας ξάδερφε», μοιράστηκε ο Τομπίας Λίνεκερ.

Ο θάνατος του Τζόντι δημοσιοποιήθηκε όταν τα τέσσερα παιδιά του Γκάρι Λίνεκερ δημοσίευσαν συλλυπητήρια μηνύματα στα social media στη μνήμη του ξαδέρφου τους.

Μια σελίδα «GoFundMe» δημιουργήθηκε στη μνήμη του ανιψιού του Λίνεκερ,, με στόχο να βοηθήσει την οικογένεια «να δημιουργήσει ένα όμορφο μνημόσυνο ή μια εκδήλωση για να γιορτάσει τη ζωή του πολύ αγαπημένου τους Τζόντι», αναφέρει η Mirror.

Η ιστοσελίδα συγκέντρωσης χρημάτων τον περιέγραψε ως έναν «πολύ ξεχωριστό» και «όμορφο νεαρό άνδρα», συμπληρώνοντας: «Συνειδητοποιούμε ότι τα χρήματα δεν μπορούν να γεμίσουν το μεγάλο χάσμα της απώλειας που νιώθουν, αλλά ελπίζω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ελαφρύνουν το βάρος της κηδείας. Ενα κατάλληλο μνημόσυνο για τον Τζόντι».

Μέχρι στιγμής, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από τον έρανο φτάνουν τις 32.000 λίρες. Ο Λίνεκερ, ο οποίος παρουσιάζει το Match of the Day του BBC, δεν έκανε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση μετά τον θάνατο του ανιψιού του.