Θαυμαστής του Γκαρνάτσο ο γιος του Ρονάλντο: Φοράει την φανέλα του κάνοντας τα μαθήματά του
i

©imago

Θαυμαστής του Γκαρνάτσο ο γιος του Ρονάλντο: Φοράει την φανέλα του κάνοντας τα μαθήματά του

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:30 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 07.10.2024

Μεγάλος φαν του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο, του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του, καθώς φαίνεται σε μία φωτογραφία να φορά την φανέλα του κάνοντας τα μαθήματά του.

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, υπήρξε πριν λίγα χρόνια συμπαίκτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα από τα είδωλά του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πολλές φορές έχει εκφράσει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Πορτογάλου, παρά το γεγονός πως είναι συμπαίκτης με τον «αιώνιο» αντίπαλό του, τον Λιονέλ Μέσι, στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ο 20χρονος όμως εξτρέμ των «κόκκινων διαβόλων», δεν θα φανταζόταν ποτέ πως ο γιος του ανθρώπου που θαυμάζει τόσο, θα ήταν δικός του θαυμαστής. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του CR7, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία του Κριστιάνο Τζούνιορ να κάνει μάλλον τις εργασίες του, φορώντας μια εκτός έδρας φανέλα της Γιουνάιτεντ με το «Garnacho 17» στην πλάτη.

Η ανάρτηση της Τζορτζίνα Ροντρίγκες

Έχει συζητηθεί πως μία μέρα ο Γκαρνάτσο θα φορέσει στο Ολντ Τράφορντ την φανέλα με το «7», με την οποία εμφανιζόταν κάποτε ο Ρονάλντο, αλλά για την ώρα, έχει αυτή με το «17». Ο Μέισον Μάουντ, έχει στην κατοχή του αυτή τη στιγμή την εμβληματική φανέλα που φορούσαν στο παρελθόν παίκτες όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Έρικ Καντονά και ο Τζορτζ Μπεστ.

Aσταμάτητος Κριστιάνο: Έφτασε τα 905 γκολ και πάει για νέο ασύλληπτο ρεκόρ
REST OF THE WORLD

09:39 - 06.10.2024

Aσταμάτητος Κριστιάνο: Έφτασε τα 905 γκολ και πάει για νέο ασύλληπτο ρεκόρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποδείξει πως δεν έχει όρια και νιώθει ασταμάτητος. Μαζί του και η ομάδα του, η οποία κέρδισε άλλον έναν αγώνα απέναντι στην Αλ Ορομπάχ, για το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κριστιάνο Τζούνιορ από την άλλη, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και έχει παρουσιάσει πολύ θετικά δείγματα στις ακαδημίες της Αλ Νασρ. Ποιος ξέρει, ίσως μία μέρα εμφανιστεί και αυτός με την ίδια φανέλα.