Γκαρσία: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Γκαρσία: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:18 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 14.08.2024

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του στην αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό, ενώ χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Ο Ελ Αραμπί εμφανίστηκε και πάλι στο προσκήνιο, πετυχαίνοντας γκολ σε δεύτερο σερί παιχνίδι. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαροκινού επιθετικού, ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Πανσερραϊκού με 1-0, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League και βρέθηκε στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του, ενώ χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός: 

«Η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Μας έλειψε το ότι δεν παίξαμε καλά στην επίθεση, ο σέντερ φορ μας ήταν λίγο άρρωστος, αλλά προσπάθησε να παίξει το καλύτερο δυνατόν και ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι, διότι έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. 

Μας επηρεάζει το γεγονός πως δεν έχουμε κόσμο στα γήπεδα και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες. Στη συνέχεια έχουμε πολλά παιχνίδια εντός έδρας και θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες χωρίς φιλάθλους στα γήπεδα. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε, να βελτιωνόμαστε και να προχωρήσουμε μπροστά».