Γκαρσία: «Θα τα δώσουμε όλα, για να γίνει η δουλειά»
i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Γκαρσία: «Θα τα δώσουμε όλα, για να γίνει η δουλειά»

Κώστας Τσίλης 13:01 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 20.08.2024

Ο Γκαρσία με το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του ματς με τον Λεβαδειακό στα χέρια του, έδωσε υπόσχεση στον κόσμο της ΑΕΚ

Στον Λιβάι Γκαρσία δεν αρέσει να μιλάει πολύ. Θέλει να το κάνει κυρίως μέσα στο γήπεδο. Και η αλήθεια είναι πως το κάνει καλά. Ο Γκαρσία απέναντι στον Λεβαδειακό οδήγησε την ΑΕΚ σε μια ακόμα νίκη, όμως η δουλειά ακόμα δεν έχει τελειώσει. Αυτό που υποσχέθηκε στον κόσμο παραλαμβάνοντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, ήταν πως και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα δώσουν τα πάντα, για να ολοκληρώσουν την… δουλειά.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό που κάνετε. Η ενέργεια που έχουμε πίσω μας είναι απίστευτη. Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε και θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε τη δουλειά».

Όσο για το ματς με τον Λεβαδειακό, ο Λιβάι τόνισε: «Τρείς σημαντικοί βαθμοί. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Οπότε είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Νιώθω πολύ καλά, πραγματικά ενθουσιασμένος. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω έτσι και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο για να στηρίζω την ομάδα».