Γκαρθία: Να δείξει γιατί τον ήθελε ο Μεντιλίμπαρ

Ντάνι Γκαρθία

i

©Intime

Γκαρθία: Να δείξει γιατί τον ήθελε ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 12:10 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 20.08.2024

Μπαίνει ο Ισπανός μέσος και τίθεται στη διάθεση του έμπειρου κόουτς…

Από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που έκανε ο Ολυμπιακός στην αρχή του καλοκαιριού ήταν ο Ντάνι Γκαρθία. Έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο έμπειρος τεχνικός έχει συνεργαστεί με τον Γκαρθία και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο αμέσως ζήτησε από την ομάδα του Πειραιά να κάνει την κίνησή της και να τον φέρει στην Ελλάδα. Έτσι και έγινε, ο Ολυμπιακός πλησίασε τον ποδοσφαιριστή, τα βρήκε μαζί του και έτσι αποτέλεσε από τις πρώτες μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δυστυχώς όμως από τις πρώτες προπονήσεις στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», τέθηκε εκτός πλάνων για περίπου έναν μήνα. Αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό ο Γκαρθία και έτσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο πρόγραμμα της ομάδας και να βοηθήσει στα φιλικά ματς που δόθηκαν, αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Βόλο εκτός έδρας.

https://www.youtube.com/watch?v=uckU-8a3cpk&t=1s

Μετά από αρκετό καιρό, πλέον, τέθηκε στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ. Ο έμπειρος μέσος ξεκίνησε προπονήσεις και όλα δείχνουν πως θα είναι «ΟΚ» για το επόμενο ματς με την Athens Kallithea στο Καραϊσκάκη. Μία στιγμή την οποία περίμενε καιρό ο Μεντιλίμπαρ, να μπορεί δηλαδή να υπολογίζει στον Γκαρθία.

Όχι μόνο για λόγους ποιότητας, αλλά και γιατί περιμένει πως και πως να δει αγωνιζόμενο τον Γκαρθία για να δείξει την αξία του και να τον δικαιώσει για την επιμονή του να τον αποκτήσει η ομάδα. Φυσικά δε θα πρέπει να περιμένει και πολλά ο κόσμος με το... καλημέρα από τον παίκτη, από τη στιγμή που έχασε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία και μέχρι τώρα δεν κατάφερε να λάβει μέρος σε κάποιο φιλικό ματς. Θα χρειαστεί το χρόνο του μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας, όμως είναι σημαντικό το γεγονός πως μπήκε στο γήπεδο και πλέον μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.

Γκαγκάτσης: «Χάρη στον Ολυμπιακό η ΕΠΟ γλιτώνει 300.000 ευρώ – Πόσα δίναμε για OPAP Arena, πόσα για το “Γ. Καραϊσκάκης”»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

10:10 - 20.08.2024

Γκαγκάτσης: «Χάρη στον Ολυμπιακό η ΕΠΟ γλιτώνει 300.000 ευρώ – Πόσα δίναμε για OPAP Arena, πόσα για το “Γ. Καραϊσκάκης”»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στην δωρεάν διάθεση του «Γ. Καραϊσκάκης» για τα παιχνίδια της Εθνικής.

Αν υπολογίσουμε πως θα είναι εκτός του αγώνα με την Athens Kallithea οι νέοι που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία, είναι δεδομένο πως ο Ντάνι Γκαρθία θα είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ και δίπλα του στον πάγκο αρχικά…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!