Ο Γκαστόν Ερναντές δεν προπονήθηκε με τη Σαν Λορέντζο - Τι μένει για να έρθει στον Ολυμπιακό

O Γκαστόν Ερναντές

i

Photo by Gustavo Garello/Jam Media/Getty Images

Ο Γκαστόν Ερναντές δεν προπονήθηκε με τη Σαν Λορέντζο - Τι μένει για να έρθει στον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:18 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 14.08.2024

Δημοσίευμα από τη Λατινική Αμερική υποστηρίζει πως ο Γκαστόν Ερναντές δεν προπονήθηκε με τη Σαν Λορέντζο, αφού ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Η μία ενίσχυση διαδέχεται την άλλη στον Ολυμπιακό, ο οποίος ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα τον Γκαστόν Ερναντές. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ΜΜΕ από τη Λατινική Αμερική, το οποίο τονίζει πως ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό τον Πειραιά. 

Αναλυτικά, σύμφωνα με το «TyC Sports», ο Αργεντίνος δεν παρευρέθηκε στην προπόνηση της Σαν Λορέντζο την Τρίτη, προκειμένου να μη ρισκάρει πιθανό τραυματισμό. Αυτό διότι ο Ολυμπιακός και η ομάδα της Λατινικής Αμερικής συμφώνησαν για την απόκτηση του 26χρονου στόπερ. Εντούτοις, όπως υποστηρίζει το Μέσο, υπάρχει μία τελευταία λεπτομέρεια - δεν διευκρινίζει ποια είναι αυτή - προκειμένου ο Ερναντές να πει το «ναι» στους Πειραιώτες.

«Ο Γκαστόν Ερνάντες,, ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς της Σαν Λορέντζο, δεν προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης, επειδή ο σύλλογός του κατέληξε σε συμφωνία το απόγευμα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσει ο παίκτης», ανέφερε μεταξύ άλλων  το δημοσίευμα του ΜΜΕ. 

Ο δεξιοπόδαρος στόπερ με ύψος 1,85, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024 με την Σαν Λορένζο. Να σημειωθεί ότι ο Ερναντές το 2023 είχε σε όλες τις διοργανώσεις 48 συμμετοχές και 2 γκολ. Συνολικά, με την ομάδα του έχει 73 παιχνίδια και 3 γκολ, ενώ μέτρησε και 22 ματς στη Σαν Μαρτίν. Αυτές είναι οι δύο ομάδες, στις οποίες έχει παίξει στην καριέρα του.

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Νεμάνια Ράντονιτς από την Τορίνο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:48 - 23.01.2024

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Νεμάνια Ράντονιτς από την Τορίνο»

Οπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός παλεύει λίγες ημέρες πριν το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να αποκτήσει τον 27χρονο Σέρβο εξτρέμ, Νεμάνια Ράντονιτς από την Τορίνο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα σε αναζήτηση στόπερ, Εκτός του Ερναντές, οι Πειραιώτες φαίνεται πως θα ολοκληρώσουν και τη μεταγραφή του Καρμό. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν ΜΜΕ από την Πορτογαλία, το οποία όμως αναφέρουν πως οι «δράκοι» θέλουν πρώτα να βρουν τον αντικαταστάτη του ώστε να σφραγίσουν τη συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο. Αυτή φαίνεται πως θα είναι με μορφή δανεισμού, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα υπάρξει οψιόν αγοράς, αφού η ρήτρα του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως αγγίζει τα 18 εκατ. ευρώ.