«Τακτοποίησαν τα τελευταία ζητήματα Ολυμπιακός και Σαν Λορέντζο - Πάει Ελλάδα ο Ερνάντες»

«Τακτοποίησαν τα τελευταία ζητήματα Ολυμπιακός και Σαν Λορέντζο - Πάει Ελλάδα ο Ερνάντες»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:27 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 14.08.2024

Τα τελευταία ζητήματα που προέκυψαν για τη μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες φαίνεται πως τακτοποίησαν Ολυμπιακός και Σαν Λορέντζο, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ένα ακόμα στόπερ, μετά τους Αμπέι και Κάρμο, ετοιμάζεται να φέρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φαίνεται πως τακτοποίησε τις τελευταίες εκκρεμότητες για τη μεταγραφή του Γκάστον Ερνάντες. Ειδικότερα, αυτό υποστηρίζει σε tweet της η ιστοσελίδα «Refuerzos CASLA», η οποία τονίζει πως οι Πειραιώτες ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τη Σαν Λορέντζο

Θυμίζουμε πως ο στόπερ ήταν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, εντούτοις κάτι άλλαξε το βράδυ της Πέμπτης (25/1). Σύμφωνα με τους Αργεντίνους, ο Ολυμπιακός άλλαξε κάποιους όρους της αρχικής συμφωνίας και γι’ αυτό ο παίκτης δεν πήρε την πτήση και το δρόμο προς τη χώρα μας. Εντούτοις, όλα δείχνουν πως πλέον αυτά αποτελούν παρελθόν. 

Τόσα κόστισε στον Ολυμπιακό ο Γκάστον Ερνάντες - Η Νότιγχαμ Φόρεστ και τα μπόνους

Στην Ελλάδα ετοιμάζεται να ταξιδέψει ο Γκάστον Ερνάντες προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντίνος πρόκειται να ενισχύσει τα μετόπισθεν των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τη Σαν Λορέντζο για την απόκτησή του.

Τις λεπτομέρειες για αυτή αποκάλυψε το ΜΜΕ της Αργεντινής «Ole», αναφέροντας το ποσό το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν οι Πειραιώτες για να κάνουν δικό τους τον στόπερ. Σύμφωνα με το Μέσο, λοιπόν, από τα ταμεία του Ολυμπιακού θα βγει ένα ποσό κοντά στα 3.200.000. Εκείνα δεν αφορούν το 100% των δικαιωμάτων του, αλλά το 85.

Όμως αυτά δεν είναι τα μόνα που θα πληρώσει η ελληνική ομάδα. Ειδικότερα, σε περίπτωση που ο Γκάστον Ερνάντες αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια, ο Ολυμπιακός θα δώσει επιπλέον 300 χιλ. ευρώ, ενώ αν φτάσει τα 80 οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν το ίδιο ποσό ξανά. Τέλος, στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ρήτρα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εφόσον ο 26χρονος μετακομίσει στον σύλλογο της Premier League, τότε η Σαν Λορέντζο θα αποκομίσει επιπλέον ένα ποσό μεταξύ 800χιλ με ένα εκατ. ευρώ. Λεπτομέρειες για τον μισθό του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές,

Ο δεξιοπόδαρος στόπερ με ύψος 1,85, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024 με την Σαν Λορέντζο. Να σημειωθεί ότι ο Ερνάντες το 2023 είχε σε όλες τις διοργανώσεις 48 συμμετοχές και 2 γκολ. Συνολικά, με την ομάδα του έχει 73 παιχνίδια και 3 γκολ, ενώ μέτρησε και 22 ματς στη Σαν Μαρτίν. Αυτές είναι οι δύο ομάδες, στις οποίες έχει παίξει στην καριέρα του.