Τόσα κόστισε στον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερναντές - Η Νότιγχαμ Φόρεστ και τα μπόνους

Ο Γκαστόν Ερναντές

i

Photo by Gustavo Garello/Jam Media/Getty Images

Τόσα κόστισε στον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερναντές - Η Νότιγχαμ Φόρεστ και τα μπόνους

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:12 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 14.08.2024

Τις λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Γκαστόν Ερναντές στον Ολυμπιακό αποκάλυψε το μέσο της Αργεντινής «Ole», κάνοντας γνωστό το ποσό που θα πληρώσουν οι Πειραιώτες στη Σαν Λορένζο.

Στην Ελλάδα ετοιμάζεται να ταξιδέψει ο Γκαστόν Ερναντές, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντίνος πρόκειται να ενισχύσει τα μετόπισθεν των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τη Σαν Λορένζο για την απόκτησή του. 

Τις λεπτομέρειες για αυτή αποκάλυψε το ΜΜΕ της Αργεντινής «Ole», αναφέροντας το ποσό το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν οι Πειραιώτες για να κάνουν δικό τους τον στόπερ. Σύμφωνα με το Μέσο, λοιπόν, από τα ταμεία του Ολυμπιακού θα βγει ένα ποσό κοντά στα 3.200.000. Εκείνα δεν αφορούν το 100% των δικαιωμάτων του, αλλά το 85.

Όμως αυτά δεν είναι τα μόνα που θα πληρώσει η ελληνική ομάδα. Ειδικότερα, σε περίπτωση που ο Γκαστόν Ερναντές αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια, ο Ολυμπιακός θα δώσει επιπλέον 300 χιλ. ευρώ, ενώ αν φτάσει τα 80 οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν το ίδιο ποσό ξανά. Τέλος, στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ρήτρα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Εφόσον ο 26χρονος μετακομίσει στον σύλλογο της Premier League, τότε η Σαν Λορένζο θα αποκομίσει επιπλέον ένα ποσό μεταξύ 800χιλ με ένα εκατ. ευρώ. Λεπτομέρειες για τον μισθό του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, 

Ο δεξιοπόδαρος στόπερ με ύψος 1,85, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024 με την Σαν Λορένζο. Να σημειωθεί ότι ο Ερναντές το 2023 είχε σε όλες τις διοργανώσεις 48 συμμετοχές και 2 γκολ. Συνολικά, με την ομάδα του έχει 73 παιχνίδια και 3 γκολ, ενώ μέτρησε και 22 ματς στη Σαν Μαρτίν. Αυτές είναι οι δύο ομάδες, στις οποίες έχει παίξει στην καριέρα του.

Μένει να φανεί, πλέον, ποιος θα είναι ο επόμενος στόπερ που θα φτάσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως εφόσον ο Γκαστόν Ερναντές αποκτηθεί και επίσημα από τους Πειραιώτες, τότε θα αποτελέσει την πέμπτη απόκτηση της ομάδας, μετά τους Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο, Αντρέ Όρτα και Φραν Ναβάρο.