Ο Γκατούζο εκρήγνυται κατά του προέδρου της Χάιντουκ: «Αν σκεφτόμουν διαφορετικά, θα πήγαινα στη Μαρμπέγια να βγάλω βόλτα τα σκυλιά»

Τζενάρο Γκατούζο

i

PrtScr

Ο Γκατούζο εκρήγνυται κατά του προέδρου της Χάιντουκ: «Αν σκεφτόμουν διαφορετικά, θα πήγαινα στη Μαρμπέγια να βγάλω βόλτα τα σκυλιά»

Κώστας Τόπας 15:18 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 16.09.2024

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις πλέον με τον πρόεδρο της Χάιντουκ Σπλιτ κι αυτό φροντίζει να το δείχνει σε κάθε δήλωσή του.

Ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός και οι οικονομικές της συνέπειες βάζουν τη Χάιντουκ Σπλιτ σε ένα είδος καταιγίδας που έχει ήδη στοιχίσει το πρώτο της μεγάλο θύμα, τον αθλητικό διευθυντή Νίκολα Κάλινιτς

Η εφημερίδα «Sportske Novosti» τόνισε αυτές τις μέρες τον βασικό λόγο για την απόλυση του πρώην επιθετικού της Ατλέτικο και της Μίλαν, μεταξύ άλλων. Τόσο ο Κάλινιτς όσο και ο προπονητής, Τζενάρο Γκατούζο ήθελαν να υπογράψουν ορισμένους παίκτες, αλλά ο πρόεδρος και το Συμβούλιο απέρριψαν τις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις παικτών λόγω χρημάτων. Από αυτά που υποσχέθηκαν, έφτασε μόνο ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης, Ιβάν Ράκιτιτς. Και αυτό «άρχισε να δημιουργεί αρνητικό κλίμα», σύμφωνα με την ίδια την εφημερίδα.

Τρομερός Γκατούζο: Εκανε δώρο 30 Iphone 16 στους παίκτες της Χάιντουκ για τη νίκη στο ντέρμπι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ
REST OF THE WORLD

12:07 - 15.09.2024

Τρομερός Γκατούζο: Εκανε δώρο 30 Iphone 16 στους παίκτες της Χάιντουκ για τη νίκη στο ντέρμπι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Χάιντουκ Σπλιτ του Μάρκο Λιβάγια πήρε το ντέρμπι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0 και ο Τζενάρο Γκατούζο ευχαρίστησε τους παίκτες του, αγοράζοντας τους από ένα Iphone 16.

Πρόσφατα όμως η Χάιντουκ κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με 1-0. Αυτή η είναι έδιωξε τα σύννεφα από το στρατόπεδο της ομάδας του Ιταλού τεχνικού. Αυτός ο θρίαμβος ανέδειξε μια διαφορετική πλευρά του Γκατούζο, ο οποίος όχι μόνο μίλησε για τη σχέση του με τον πρόεδρο, αλλά αποφάσισε να κάνει δώρο 30 Iphone 16 στους παίκτες για τη νίκη στο ντέρμπι.

«Έχω 400 παιχνίδια στο ενεργητικό μου ως προπονητής, έχω ήδη διευθύνει μερικούς μεγάλους συλλόγους. Έχω νιώσει πώς οι παίκτες μου έδωσαν το χέρι και την καρδιά τους, δεν θέλω να τους απογοητεύσω . Και δεν θα φύγω, δεν θα φύγω! Αν έφευγα τώρα, όταν δουλεύουν και προπονούνται έτσι, θα ένιωθα σαν ανθρωπάκι. Αν σκεφτόμουν διαφορετικά, θα πήγαινα στη Μαρμπέγια να βγάλω βόλτα με τα σκυλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για την σχέση του με πρόεδρο του κροατικού συλλόγου.

«Όχι, όχι. Δεν του έχω μιλήσει εδώ και ένα μήνα. Μου υποσχέθηκαν κάποια πράγματα που δεν έχουν εκπληρωθεί και έπρεπε να επιλέξω αν θα αγωνιστώ ή θα τα παρατήσω. Προς το παρόν, προτιμώ να παλεύω», κατέληξε ο Γκατούζο.