Τρομερός Γκατούζο: Εκανε δώρο 30 Iphone 16 στους παίκτες της Χάιντουκ για τη νίκη στο ντέρμπι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τζενάρο Γκατούζο

i

PrtScr

Τρομερός Γκατούζο: Εκανε δώρο 30 Iphone 16 στους παίκτες της Χάιντουκ για τη νίκη στο ντέρμπι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κώστας Τόπας 12:07 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 15.09.2024

Η Χάιντουκ Σπλιτ του Μάρκο Λιβάγια πήρε το ντέρμπι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0 και ο Τζενάρο Γκατούζο ευχαρίστησε τους παίκτες του, αγοράζοντας τους από ένα Iphone 16.

Η Χάιντουκ Σπλιτ του Μάρκο Λιβάγια κέρδισε τη Ντιναμό με 1-0 στο Ζάγκρεμπ και κατέλαβε την πρώτη θέση στον πίνακα του πρωταθλήματος HNL. Νωρίτερα και πριν τη σέντρα του ντέρμπι, ο Τζενάρο Γκατούζο είχε δώσει μια υπόσχεση στους παίκτες του, σε περίπτωση που καταφέρουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Όλοι στα αποδυτήρια της Χάιντουκ, συμπεριλαμβανομένου του προπονητικού επιτελείου, είδαν τον Ιταλό τεχνικό να τους αγοράζει το τελευταίο μοντέλο του Iphone. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ιταλός τεχνικός κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν τον αγώνα στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Τα κινητά τηλέφωνα κόστισαν περίπου 1.100 ευρώ το καθένα για τα 30 άτομα στην ομάδα και ο Γκατούζο ανέλαβε όλα τα έξοδα.

Μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Κροατίας, οι παίκτες του Γκατούζο προηγούνται της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.

«Εχω 400 παιχνίδια πίσω μου ως προπονητής μεγάλων συλλόγων, έχω εμπειρία και ένιωσα ότι αυτοί οι παίκτες μου έδωσαν την καρδιά και το χέρι τους. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσω και δεν θα τους απογοητεύσω. Γι' αυτό δεν πρόκειται να φύγω. Θα ήμουν ένα γ@#! ανθρωπάκι αν άφηνα αυτούς τους παίκτες τώρα. Αν δεν το ένιωθα αυτό, θα έκανα βόλτα με τα σκυλιά μου στη Μαρμπέγια», είπε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Γκατούζο.