Γκατσίνοβιτς: «Αξίζαμε τη σημερινή νίκη, βοήθησα την ομάδα και ελπίζω να είναι ο τελευταίος μου τραυματισμός»

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

i

©Intime

Γκατσίνοβιτς: «Αξίζαμε τη σημερινή νίκη, βοήθησα την ομάδα και ελπίζω να είναι ο τελευταίος μου τραυματισμός»

Sportal newsroom 01:15 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 14.08.2024

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στη κάμερα της COSMOTE TV για τη σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί της Μπράιτον, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε.

Η ΑΕΚ έφυγε με ένα μεγάλο «διπλό» από την Αγγλία, επικρατώντας της Μπράιτον με 3-2 για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.  

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στη κάμερα της COSMOTE TV για τη σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί της Μπράιτον, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος μέσος: 

Για τη σπουδαία νίκη της Ένωσης: «Είναι μια εξαιρετική βραδιά. Παίξαμε κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε ένα εξαιρετικό πλάνο το οποίο υπηρετήσαμε. 

Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, τη χρειάζεσαι κόντρα σε αυτή την ομάδα. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ ήταν κυρίαρχοι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παλέψαμε ο ένας για τον άλλο, για κάθε μπάλα. Με τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι αξίζαμε τη σημερινή νίκη». 

Για το γκολ που πέτυχε: «Δεν ήμουν σίγουρος αν ήμουν εγώ αυτός που σκόραρε, υπήρχαν πολλά πόδια. Υπήρχαν παίκτες μπροστά. Είχα και μια μικρή υποψία ότι μπορεί να είμαι οφσάιντ, ευτυχώς δεν ήμουν. Σκόραρα, επέστρεψα, βοήθησα την ομάδα και ελπίζω να είναι ο τελευταίος τραυματισμός».