Ο Γκατσίνοβιτς φωτογραφήθηκε με φίλο του Παναθηναϊκού με κινητικά προβλήματα έξω από τη Λεωφόρο

Γκατσίνοβιτς

i

© Intime

Ο Γκατσίνοβιτς φωτογραφήθηκε με φίλο του Παναθηναϊκού με κινητικά προβλήματα έξω από τη Λεωφόρο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:06 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 14.08.2024

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έσπευσε να φωτογραφηθεί με έναν φίλο των πρασίνων, προσφέροντας μία σπάνια ποδοσφαιρική στιγμή.

Ημέρα ντέρμπι σήμερα και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (25/9, 21:00). Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ματς, διαδραματίστηκε μία σκηνή που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα της Ελλάδας. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της άφιξης της αποστολής της Ένωσης έξω από τη Λεωφόρο, ένας φίλος του «τριφυλλιού» με κινητικά προβλήματα είδε τον Γκατσίνοβιτς και ζήτησε μία φωτογραφία, με τον Σέρβο να μην του χαλάει το... χατίρι.

Γκατσίνοβιτς © Intime

Θυμίζουμε πως ο Γκατσίνοβιτς είχε παίξει για έξι μήνες στον Παναθηναϊκό το 2022 ως δανεικός από τη Χοφενχάιμ, ενώ συνολικά με την «πράσινη» φανέλα μέτρησε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τέσσερις ασίστ και μία κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας.

Τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι της Λεωφόρου – Οι φιλοφρονήσεις Γκατσίνοβιτς και Ιωαννίδη: «Υπερπαίκτη μου!»

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός πήραν τεράστιες νίκες στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα σε Μπράιτον και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα και οι Φώτης Ιωαννίδης και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έκαναν αποθεωτικά σχόλια ο ένας για τον άλλον λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ, με τα γκολ του Φώτη Ιωαννίδης και του Άντραζ Σπόραρ, ενώ η ΑΕΚ σε ένα «τρελό» παιχνίδι στην Αγγλία πήρε τη νίκη κόντρα στη Μπράιτον με 3-2 χάρη στα γκολ του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και του Εζεκιέλ Πόνσε.

Δύο από τους σκόρερ των νικών αυτών, ο Ιωαννίδης και ο Γκατσίνοβιτς μετά τις νίκες των ομάδων τους αποθέωσαν ο ένας τον άλλο στο Instagram. Αρχικά ο Σέρβος παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε την ανάρτηση του επιθετικού του Παναθηναϊκού, γράφοντας: «Υπερπαίκτης!». Ο 23χρόνος Έλληνας διεθνής απάντησε ανάλογα λέγοντας: «Υπερπαίκτη μου».

Τα σχόλια του Ιωαννίδη και του Γκατσίνοβιτς στο Instagram: