Γκατσίνοβιτς: «Γι΄ αυτό εκτέλεσα έτσι το πέναλτι»

Γκατσίνοβιτς

i

© Intime

Γκατσίνοβιτς: «Γι΄ αυτό εκτέλεσα έτσι το πέναλτι»

Sportal newsroom 23:55 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 14.08.2024

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς «λύτρωσε» την ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο και μετά τη λήξη του ματς μίλησε για την απόδοση της ομάδας του κι όχι μόνο.

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη σε ένα ματς-θρίλερ στην Opap Arena κόντρα στον Ατρόμητο (2-1), με το εύστοχο πέναλτι του Γκατσίνοβιτς να «λυτρώνει» την Ένωση στις καθυστερήσεις του ματς.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv και αναφέρθηκε στο πέναλτι που εκτέλεσε α λα Πανένκα στις καθυστερήσεις του ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θεωρώ πως σε αυτές τις στιγμές πρέπει να δείξεις προσωπικότητα. Για αυτό εκτέλεσα έτσι. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Ανέβηκε ο αντίπαλος και μας τιμώρησε. Σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος. Πρέπει να τα τελειώνουμε το ματς νωρίτερα αυτα τα ματς. Μας δυσκόλεψε πέρυσι ο Ατρόμητος. 

Ατρόμητος: Καμία συνέντευξη τύπου και καμία δήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του Παπαδόπουλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:38 - 28.09.2023

Ατρόμητος: Καμία συνέντευξη τύπου και καμία δήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του Παπαδόπουλου

Στον Ατρόμητο «βράζουν» με τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου, θεωρώντας πως ο ρέφερι επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ. Ως εκ τούτου κανένα μέλος της ομάδας δεν θα παραστεί στη συνέντευξη τύπου και δεν θα δώσει δηλώσεις, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στην αρχή δεν είχαν τόσες ελπίδες αλλά έτσι όπως παίξαμε τους δώσουμε ελπίδες. Δεν πρέπει να είμαστε χαρούεμενοι έτσι όπως τελείωσε το ματς με αυτή τη αγωνιώδη νίκη. Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε την κατοχή αλλά με το 1-0 μπορεί οποιοσδήποτε να σου κάνει ζημιά. Είναι λογικό, εχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ομάδες σαν την ΑΕΚ δεν πρέπει να δίνουν χώρο».