Γκατσίνοβιτς: «Ποτέ δεν χάσαμε την πίστη μας στο νταμπλ, διψάμε για περισσότερες επιτυχίες»
i

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς/©intime

Γκατσίνοβιτς: «Ποτέ δεν χάσαμε την πίστη μας στο νταμπλ, διψάμε για περισσότερες επιτυχίες»

Κώστας Τσίλης 20:25 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 14.08.2024

Ο Γκατσίνοβιτς μίλησε για την κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ, για τους πολυτιμότερους παίκτες της, αλλά και για την νέα σεζόν

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία, για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια ως κάτοχος του νταμπλ. Όχι μια μικρή υπόθεση. Όχι μια ιστορία που μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Ειδικά για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που το έζησαν έντονα και έδωσαν μέχρι... τέλους τις μάχες για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. 

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ήταν ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Και ένας από τους παίκτες κλειδιά της ΑΕΚ. Ο Σέρβος χαφ μίλησε από την Ολλανδία στην κάμερα του AEK tv, για όσα έγιναν πέρυσι και για το πως έφτασε η Ένωση στην κατάκτηση αυτού του νταμπλ. Και για τον Γκατσίνοβιτς το μεγαλύτερο μυστικό ήταν πως σε κανένα σημείο της σεζόν, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, δεν έχασαν την πίστη τους για την κατάκτηση του νταμπλ. 

Έχρισε ως πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν τον Ορμπελίν Πινέδα και των Play Offs τον Στίβεν Τσούμπερ. Ενώ ξεκαθάρισε πως οι "κιτρινόμαυροι", παρά την κατάκτηση του περυσινού νταμπλ, εξακολουθούν να είναι "διψασμένοι" για να φτάσουν σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες.