To συγκινητικό μήνυμα του Γκάβι: «Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή εδώ και πολλούς μήνες, είμαι πολύ ευγνώμων»
i

©imago

To συγκινητικό μήνυμα του Γκάβι: «Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή εδώ και πολλούς μήνες, είμαι πολύ ευγνώμων»

Νεφέλη Μπισμπίκη 13:13 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 21.10.2024

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Γκάβι, αφιέρωσε μετά την νίκη της ομάδας του με 5-1, ένα συγκινητικό μήνυμα προς όλους τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» για την υποστήριξη που του έδωσαν όλη αυτή την περίοδο της ανάρρωσης του.

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Σεβίλλη με 5-1 το βράδυ της Κυριακής για την 10η αγωνιστική της La Liga και βρίσκεται ολομόναχη στην κορυφή, αφήνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης πίσω, με διαφορά τριών βαθμών. Η επιστροφή του Γκάβι, δεν θα μπορούσε να γίνει με τον καλύτερο τρόπο για τον 20χρονο μέσο, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 82' και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Οι έντεκα μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, δεν ήταν και ότι πιο εύκολο για έναν παίκτη που βρίσκεται στην ακμή του, καθώς είναι μόνο 20 χρονών. Τώρα όμως είναι υγιής και έζησε μία από τις πιο ιδιαίτερες βραδιές με την ομάδα του. Ο Γκάβι μπήκε ως αλλαγή, με τον Πέδρι να του φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, άλλη μία σπουδαία στιγμή και να χειροκροτήθηκε από τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Συγκινημένος ο 20χρονος μέσος μετά την λήξη του αγώνα, εξέφρασε την τεράστια χαρά για την επιστροφή του.

«Πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα μετά από τόσο καιρό. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή εδώ και πολλούς μήνες. Είμαι πολύ ευγνώμων», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός.

 «Το χειρότερο πράγμα αυτές τις μέρες είναι ότι δεν μπορώ να παίξω, είναι πολύ δύσκολο να το δεις από έξω. Πρέπει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή και να εκτιμάς τα πράγματα, αυτό έχω μάθει».

«Αισθάνομαί πολύ τυχερός. Όταν όλοι οι οπαδοί και οι συμπαίκτες σε αγαπούν, νιώθεις πολύ τυχερός», ανέφερε σχετικά με την υποστήριξη του κοινοί και της ομάδας του.

Tags: