Χαμός στην Τουρκία: Ο Μοντέλα άρπαξε το φανελάκι του Γκιουλέρ και τον έστειλε να προπονηθεί μόνος του (vids)

Γκιουλέρ

i

© PrtScr

Χαμός στην Τουρκία: Ο Μοντέλα άρπαξε το φανελάκι του Γκιουλέρ και τον έστειλε να προπονηθεί μόνος του (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:31 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 24.06.2024

Το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και οι... φήμες για επεισόδιο ανάμεσα στο Γκιουλέρ και τον προπονητή του.

Από το ξεκίνημα του Euro 2024 μέχρι και σήμερα, ο Αρντά Γκιουλέρ βρίσκεται στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας και οι λόγοι δεν είναι μόνο αγωνιστικοί. Στην πρεμιέρα της Εθνικής Τουρκίας στο τουρνουά κόντρα στους Γεωργιανούς, ο νεαρός ταλαντούχος σούπερ σταρ «ζωγράφισε» κι έθεσε υποψηφιότητα για το καλύτερο της διοργάνωσης.

Στην επόμενη αγωνιστική όμως δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Πορτογαλία κι αυτή η απόφαση του Μοντέλα προκάλεσε απορίες.

Ο τεχνικός της γειτονικής χώρας πριν και μετά την αναμέτρηση έκανε λόγο για κούραση και κίνδυνο τραυματισμού. Αυτό όμως που έκανε ακόμα πιο περίεργο το εν λόγω συμβάν είναι ότι ο νεαρός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο 70ο λεπτό και με το σκορ στο 3-0. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν περισσότερα ερωτηματικά...

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media ένα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ιταλός τεχνικός. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω, ο ίδιος φαίνεται να παίρνει το διακριτικό φανελάκι από τον Γκιουλέρ και να τον απομακρύνει από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, με σκοπό να γυμναστεί μόνος του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε κάποιο επεισόδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Τουρκίας δεν φαίνεται ιδανικό.