Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν «απέδρασε» από την έδρα της Γκλάντμπαχ με... buzzer beater
i

© Imago

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν «απέδρασε» από την έδρα της Γκλάντμπαχ με... buzzer beater

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:39 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 23.08.2024

Η Γκλάντμπαχ γύρισε από την... κόλαση κι «αγκάλιασε» τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα, όμως η Λεβερκούζεν δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Ο Τσάκα «ζωγράφισε», η πρωταθλήτρια Γερμανίας πήρε ισχυρό προβάδισμα, έφτασε κοντά στην «αυτοκτονία», αλλά στο φινάλε έφυγε με το τρίποντο.

Η Γκλάντμπαχ υποδέχτηκε την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Bundesliga και οι δύο ομάδες μας χάρισαν μία απολαυστική πρεμιέρα, με τους πρωταθλητές να ξεκινάνε με το δεξί (2-3).

Το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο μπήκε δυναμικά στο ματς και πήγε στα αποδυτήρια κρατώντας την τύχη στα χέρια του. Μόλις στο 12ο λεπτό, ο πρώην μέσος της Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με μία «οβίδα», ενώ στο 38΄ ο Βιρτζ διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους (0-2).

Στην επανάληψη, η Γκλάντμπαχ ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και η πίεσή της απέδωσε καρπούς. Στο 59΄ ο Ελβέντι μείωσε σε 1-2, ενώ λίγο πριν τη λήξη (85΄) ο Κλάιντινστ ισοφάρισε σε 2-2.

Όλα έδειχναν πως η μπίλια θα κάτσει στο «Χ», ωστόσο μίλησε η ψυχή της πρωταθλήτριας με... buzzer beater. Η Λεβερκούζεν κέρδισε πέναλτι, ο Βιρτζ ανέλαβε την εκτέλεση κι αστόχησε, όμως στην επαναφορά βρήκε δίχτυα για το τελικό 2-3.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!