Αδιανόητο πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα - ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ο Κουλιεράκης (vid)
i

©intime

Αδιανόητο πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα - ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ο Κουλιεράκης (vid)

Sportal newsroom 21:28 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 13.08.2024

ΠΑΟΚ και Μάλμε έχουν χαρίσει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο με πέντε γκολ και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει μέχρι στιγμής το προβάδισμα πρόκρισης για τα playoffs του Champions League.

ΠΑΟΚ και Μάλμε έχουν δώσει ένα... ρεσιτάλ στο πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα στο πλαίσιο της ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Από αυτό όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε στα αποδυτήρια με προβάδισμα πρόκρισης, αφού βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 3-2.

Αρχικά ο Νανάσι μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη σουηδική ομάδα, αλλά ο Τάισον ισοφάρισε στο 21ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 43' ο Κουλιεράκης με ένα αδιανόητο σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό έδωσε το προβάδισμα στον Δικέφαλο. Συμπαίκτες και φίλαθλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, κρατώντας το κεφάλι τους για το ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ που πέτυχε ο Κρητικός αμυντικός. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νανάσι σκόραρε για δεύτερη φορά για τη Μάλμε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2).

Ωστόσο και πάλι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έβγαλε αντίδραση και με ένα όμορφο γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε ξανά το προβάδισμα.

Δείτε το ασύλληπτο γκολ του Κουλιεράκη:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!