Γκολόβιν: «Ο Τσάλοφ είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Φέντορ Τσάλοφ

i

© Intime

Γκολόβιν: «Ο Τσάλοφ είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Μάνος Τσαλγατίδης 17:32 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 09.10.2024

Όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Μονακό, Αλεξάντερ Γκολόβιν, για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Φέντορ Τσάλοφ

Για την απόφαση του Φέντορ Τσάλοφ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις πρώτες εντυπώσεις του Ρώσου φορ, μίλησε ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Αλεξάντερ Γκολόβιν.

Ο ποδοσφαιριστής της Μονακό σημείωσε ότι είδε το παιχνίδι του Δικεφάλου με τη Γαλατασαράι, και πως επικοινωνεί συχνά με τον επιθετικό των πρωταθλητών Ελλάδος.

Mάλιστα, ο Γκολόβιν σημείωσε πως μέσω του ΠΑΟΚ ο Τσάλοφ μπορεί να βρεθεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, σε αντίθεση με το αν έμενε στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Ναι, είδα το παιχνίδι που έπαιξε με την Γαλατασαράι. Μιλάμε συχνά, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, επικοινωνούμε καλά. Βασικά έμεινε ικανοποιημένος και έφυγε όπως ήθελε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, του αρέσουν όλα από ότι μου έχει πει».

Για το αν θα είναι πιο εύκολο να πάει στα πρώτα πέντε πρωταθλήματα μέσω του ΠΑΟΚ παρά απευθείας από την ΤΣΣΚΑ:

«Είναι σίγουρα πιο εύκολο. Έχουν παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Περισσότερος κόσμος παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα από ότι το ρωσικό, οπότε είναι λογικό να πάρει μια μεταγραφή για ένα πρωτάθλημα άλλο στην Ευρώπη».