Ο Γκοτζαμανίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός στη Λαμία
i

© Intime

Ο Γκοτζαμανίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός στη Λαμία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:00 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 05.09.2024

Ο Νίκος Γκοτζαμανίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και θα δοθεί υπό τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Λαμίας.

Έπειτα από μία τετραετία, ο Νίκος Γκοτζαμανίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στη Λαμία ως δανεικός. Ο 23χρονος αμυντικός αγωνίζονταν με την ερυθρόλευκη φανέλα από το 2015 ως το 2020 στα τμήματα υποδομής και στη συνέχεια ο ίδιος πήγε ως ελεύθερος στην ΑΕΛ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανσερραϊκού όπου και πραγματοποίησε συνολικά 14 εμφανίσεις.

Μεταγραφή με το... βλέμμα στο μέλλον για τον Ολυμπιακό - Απέκτησε 18χρονο Νιγηριανό επιθετικό

Μεταγραφή με το... βλέμμα στο μέλλον έκανε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα επιτυχημένο δοκιμαστικό έκαναν δικό τους τον 18χρονο Νιγηριανό επιθετικό, Ταϊγέ Αμπντουλατίφ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Unicorns Football Academy, που ανήκε στον Βίκτορ Αβονίγι, αδερφό του επιθετικού της Νότιγχαμ, Ταϊβό.

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων. «Είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 18χρονος επιθετικός, ενώ CEO της ακαδημίας που έπαιζε ανέφερε, «Ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότζεκτ για εκείνον».

Ακόμη ο Αβονίγι δήλωσε πως τα καλά χαρακτηριστικά του Αμπντουλατίφ είναι η ταχύτητά του, η τεχνική και η ικανότητα στο σκοράρισμα. Μάλιστα στο ντεμπούτο του με την Κ19 του Ολυμπιακού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Stoiximan Super Leauge, σκόραρε ένα γκολ και έβγαλε δύο ασίστ στη νίκη με 4-1 επί της Λαμίας.

Ολιβέιρα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω, ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να νοιώσω την ατμόσφαιρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:06 - 05.09.2024

Ολιβέιρα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω, ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να νοιώσω την ατμόσφαιρα

Ο Ολιβέιρα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ήρθε στην ομάδα για να κερδίζει, ενώ παράλληλα έδειξε ανυπόμονος για να βρεθεί στο γήπεδο για πρώτη φορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει τους αντιπάλους του στο Youth League, με την ομάδα του Πειραιά να αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Ταλίνα Κάλεφ Κ19 - Σάντα Κολόμα Κ19. Ο πρώτος αγώνας σύμφωνα με την UEFA θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου, ενώ το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, από την κλήρωση βγήκε και το ζευγάρι του τρίτου γύρου της διοργάνωσης. Ο νικητής από το ζευγάρι του Ολυμπιακού της δεύτερης φάσης, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή από το ζευγάρι Τρέτσιν – Ζμπογιοβκα Μπρνο U19, από Σλοβακία και Τσεχία αντίστοιχα. Οι ημερομηνίες των αγώνων του τρίτου γύρου έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου και 1 Δεκέμβρη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!