Απηύδησε και ο Γκουαρδιόλα με τον Κλοπ: «Πάρ’ το απόφαση!» (vid)

Απηύδησε και ο Γκουαρδιόλα με τον Κλοπ: «Πάρ’ το απόφαση!» (vid)

Ορέστης Καδδάς • 10:30 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 14.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλησε να τελειώσει την κουβέντα για το λάθος των διαιτητών στον αγώνα της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ παροτρύνοντας τον Κλοπ να το αποδεχτεί.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ ερωτήθηκε και για τη φάση τους ακυρωθέντος γκολ του Ντιαζ στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη διαιτησία στην Αγγλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν λάθος, αποδεχτείτε το! Είναι πάντα δύσκολο. Οι άνθρωποι κάνουμε λάθη και το VAR είναι εκεί για να μειώσει τα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι.

Αλλά στην τελική το VAR είναι συνδεδεμένο με τον άνθρωπο. Συνέβη, ήταν ένα λάθος. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα τελειώσει εδώ και ότι θα γίνει καλύτερο στο μέλλον (το VAR).

Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει μάχη κορυφής σήμερα (8/10, 18.30) με την Άρσεναλ και οι «Πολίτες» και εφόσον νικήσουν θα βρεθούν στην κορυφή της Premier League και το +1 από την Τότεναμ.

Ποτσετίνο για την χρήση του VAR: «Εμπιστεύομαι το αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός είναι το πρόβλημα»
PREMIER LEAGUE

10:41 - 07.10.2023

Ποτσετίνο για την χρήση του VAR: «Εμπιστεύομαι το αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός είναι το πρόβλημα»

Με αφορμή το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας, το οποίο σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων στο ντέρμπι μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, ο τεχνικός της Τσέλσι Μαουρίσιο Ποτσετίνο έκανε το δικό του σχόλιο για την χρήση του VAR.

Από την άλλη η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα εφόσον νικήσει θα πιάσει τους άσπονδους γείτονες στην κορυφή με 20 βαθμούς.