Δάκρυσε ο Γκουαρντιόλα όταν μίλησε για τον Κλοπ: «Θα μου λείψει πολύ» (vid)

Πεπ Γκουαρντιόλα & Γιούργκεν Κλοπ

Δάκρυσε ο Γκουαρντιόλα όταν μίλησε για τον Κλοπ: «Θα μου λείψει πολύ» (vid)

Κώστας Τόπας 08:07 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:47 - 29.05.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δάκρυσε όταν άκουσε τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για αυτόν πριν από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στη Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε το τελευταίο του παιχνίδι ως επικεφαλής της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» την Κυριακή (19/05), τελειώνοντας τη σχεδόν εννιάχρονη θητεία του ως προπονητής, με μια νίκη 2-0 επί της Γουλβς.

Ο μακροπρόθεσμος αντίπαλός του στην Premier League ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τη Σίτι και τη Λίβερπουλ να δίνουν μάχη καθ' όλη τη διάρκεια στην Αγγλία για να φτάσουν στον τίτλο.

Εκτός γηπέδου, ο Γκουαρντιόλα και ο Κλοπ δεν έδειχναν τίποτα άλλο παρά σεβασμό ο ένας για τον άλλον, επομένως δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Καταλανό προπονητή, στην τελευταία του ομιλία ως κόουτς των «Reds».

«Όλοι γνωρίζουν για τις 115 κατηγορίες, αλλά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό. Ξέρω μόνο τον αριθμό. Ανεξάρτητα από το τι έχει συμβεί στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Αν βάλεις οποιονδήποτε άλλο προπονητή σε αυτόν τον σύλλογο, δεν κερδίζει το πρωτάθλημα τέσσερις φορές στη σειρά. Αυτό οφείλεται σε αυτόν και την ομάδα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για αυτά τα σχόλια στη δική του συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, αφού η Σίτι κέρδισε τη Γουέστ Χαμ με 3-1 για να κατακτήσει τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο της Premier League και ξέσπασε σε κλάματα.

Η κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζεται: Οι «πολίτες» νίκησαν τη Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την τέταρτη σερί Premier League
PREMIER LEAGUE

20:02 - 19.05.2024

Η κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζεται: Οι «πολίτες» νίκησαν τη Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την τέταρτη σερί Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε εύκολη νίκη με 3-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ και κατέκτησε την τέταρτη σερί Premier League και το δέκατο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Νίκη και για την Τσέλσι (2-1) κόντρα στην Μπόρνμουθ που την έστειλε στο Conference League.

«Θα μου λείψει πολύ. Ο Γιούργκεν ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Με έφερε σε άλλο επίπεδο ως προπονητής. Νομίζω ότι σεβόμαστε απίστευτα ο ένας τον άλλον – έχω την αίσθηση ότι θα επιστρέψει. Θέλω απλώς να πω ευχαριστώ πολύ για τα λόγια του, αλλά γνωρίζει προσωπικά ότι πίσω μου, υπάρχουν πολλά πράγματα που μου παρέχει και μου δίνει αυτός ο σύλλογος. Διαφορετικά, μόνος μου, δεν μπορώ να το κάνω. Με βοηθά πολλές φορές. Με βοηθά με την ομάδα του και υπήρξε ένας τεράστιος ανταγωνιστής στη ζωή μου. Σε πολλές στιγμές, δεν ανακάλυψα τον τρόπο που μπορώ να τους τιμωρήσω όπως μπορώ να βρω για άλλες ομάδες. Είναι τόσο δύσκολος.

Του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είδα το τελευταίο του παιχνίδι, αλλά ελπίζω να ήταν ξεχωριστό για εκείνον, γιατί το αξίζει. Ο κόσμος λέει, "Πόσους τίτλους κέρδισες;" Δεν είναι μόνο αυτό, φυσικά, είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι προσωπικότητες, όταν μένουν σε ένα μέρος, μένουν εκεί για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός προπονητής.