Ο Γκουαρδιόλα δεν έκανε ούτε μία αλλαγή ενάντια στη Λειψία: «Τι περιμένατε; Να κερδίσουμε 5-0;» (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©Photo by Craig Mercer/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Ο Γκουαρδιόλα δεν έκανε ούτε μία αλλαγή ενάντια στη Λειψία: «Τι περιμένατε; Να κερδίσουμε 5-0;» (vid)

Κώστας Τόπας 08:48 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 20.08.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε το ματς με τη Λειψία δίχως ο Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει ούτε μία αλλαγή, με τον Ισπανό τεχνικό να τα βάζει μετά το τέλος της αναμέτρησης και με τους δημοσιογράφους.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ είχε βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και όλα έδειχναν ότι η Μάντσεστερ Σίτι όδευε προς μια νίκη ρουτίνας και μάλιστα από το ημίχρονο. Ωστόσο, η μαχητική Λειψία δεν παράτησε τα όπλα και στο τέλος είδε τους κόπους της να ανταμείβονται με την υπέροχη κεφαλιά του Γκβάρντιολ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε το ματς με τη Λειψία δίχως ο Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει ούτε μία αλλαγή. Ναι μεν οι Πολίτες είχαν απουσίες κόντρα στους Γερμανούς, αλλά όχι σε βαθμό που να μην κάνει ούτε μία αλλαγή ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός τελείωσε το ματς με την αρχική του ενδεκάδα, κάτι που είχε να συμβεί στο Champions League από τον Οκτώβριο του 2018. Τότε ήταν ομάδα του Μάντσεστερ, με τη Γιουνάιτεντ να μην έχει αλλαγή στον αγώνα με τη Γιουβέντους.

«Τι περιμένετε; Παίζουμε φιλικό παιχνίδι εδώ; Πόσα παιχνίδια έχετε δει από τη Λειψία; Κάποιοι περίμεναν ότι θα κερδίσουμε 5-0, αλλά αυτό δεν είναι η πραγματικότητα. Είναι ένας αγώνας όπου ήταν δύσκολος και το ξέραμε από την αρχή. Είναι το τέταρτο παιχνίδι μας σε δέκα ημέρες. Είμαστε καλή ομάδα και κάνουμε πολλά καλά πράγματα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, αλλά κάποιοι περιμένουν να έρθουμε και να κερδίσουμε με 4-0 και 5-0. Λυπάμαι, αλλά δεν γίνεται αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Γκουαρδιόλα.